Liverpool vs Bologna – Ponturi Pariuri Champions League 02.10.2024

Liverpool vs Bologna
Liverpool vs Bologna (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Liverpool vs Bologna este una programată să se joace miercuri, în data de 2 octombrie, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe “Anfield”, acolo unde ne așteptăm ca formația gazdă să strălucească.

Pariem simplu la Liverpool vs Bologna

Liverpool vs Bologna este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi din Champions League, pentru care noi am găsit un pariu într-o cotă mai mult decât decentă de 1.68. Am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet, care se laudă cu un pachet de bun-venit extrem de atractiv, oferind trei bonusuri: Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Liverpool vs Bologna

Așa cum era și normal de altfel, casele de pariuri o dau pe Liverpool ca mare favorită la victorie, fiind net superioară adversarei sale din orice punct de vedere. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.20 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Bologna avem o cotă “bombă” de 16.00.

Cote pariuri Liverpool vs Bologna
Cote pariuri Liverpool vs Bologna

Liverpool este în mare formă înainte de acest meci

Vorbim de una dintre echipele de elită din cadrul fotbalului european, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să aibă pretenții mari. În acest sezon își propune câștigarea Premier League, unde până acum se descurcă bine, dar are mari așteptări și în noul format de Champions League.

“Cormoranii” au început bine în noul format, deși în prima etapă au avut o misiune complicată, deplasându-se pe terenul celor de la AC Milan. Aceștia s-au impus însă în manieră categorică, reușind să câștige cu 1-3, deși au primit gol încă din minutul al treilea, întorcând scorul prin Konate, Van Dijk și Szoboszlai.

Cei de la Liverpool traversează o formă foarte bună, venind după trei victorii consecutive, de la succesul obținut la Milano bifând victorii cu Bournemouth și Wolves în campionat, dar și cu West Ham în Cupa Ligii, în urma acestor dueluri marcând zece goluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Alisson; Alexander-Arnold, Van Dijk, Konate, Tsimikas; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Gakpo; Nunez

Bologna vrea să demonstreze la cel mai înalt nivel

Este o echipă modestă, fără experiență europeană, aceasta fiind mult sub nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca “victimă sigură” în această înfruntare, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

La debutul lor în Champions League, italienii au primit vizita campioanei Ucrainei, Shakhtar Donetsk, cu care nu au arătat grozav, obținând doar o remiză albă, într-un meci în care ucrainenii au irosit și un penalty în minutul al patrulea.

Cei de la Bologna sunt fără înfrângere în precedentele cinci partide, însă în acest interval nu au obținut decât o singură victorie, cu Monza, câștigând cu 1-2 în deplasare. Ultima dată au primit vizita Atalantei, cu care au terminat la egalitate, scor 1-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski; Posch, Beukema, Lucumi, Lykogiannis; Aebischer, Moro, Freuler; Orsolini, Dallinga, Ndoye

Ponturi pariuri Liverpool vs Bologna

După cum menționam, Liverpool este mult mai valoroasă, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Bazându-ne pe forma pe care o traversează, dar și pe faptul că joacă acasă, ne așteptăm să facă o figură frumoasă, motiv pentru care vom miza pe varianta “1 pauză / 1 final”. Recomandarea noastră primește o cotă mai mult decât decentă de 1.68 la Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.68

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite