Girona vs Feyenoord – Ponturi Pariuri Champions League 02.10.2024

Girona vs Feyenoord
Girona vs Feyenoord (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Girona vs Feyenoord este una programată să se joace în această seară, de la ora 19:45, aceasta contând pentru runda a doua din noul format Champions League, urmând să se dispute în Spania, pe “Estadio Municipal de Montilivi”.

Girona vs Feyenoord, meci cu potențial de goluri

Ieri a fost spectacol total în Champions League, marcându-se nu mai puțin de 32 de goluri, așa că avem multe motive să credem că vom avea parte de multe reușite și în meciurile de azi. Girona vs Feyenoord este un duel care are toate premisele să fie unul pe cinste, ambele formații având resurse în ofensivă, motiv pentru care am pariat pe varianta golurilor, la o cotă de 1.54.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Girona vs Feyenoord

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, primind o cotă de 2.00 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al vice-campioanei Olandei avem o cotă de 3.65 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Girona vs Feyenoord
Cote pariuri Girona vs Feyenoord

Girona caută primele puncte în Europa

Din punct de vedere al valorii, este ușor sub nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate. În ciuda acestui aspect, bookmakerii o dau ca favorită la victorie, principalul său avantaj în acest duel fiind terenul propriu, unde suporterii pot avea un rol foarte important.

Catalanii sunt la primul lor sezon în competițiile europene, după ce în stagiunea anterioară au terminat pe locul al treilea în La Liga. Aceștia au început cu stângul în noul format de Champions League, în prima etapă făcând deplasarea pe terenul celor de la PSG, unde au pierdut la scor minim, după o eroare a portarului Gazzaniga.

Cei de la Girona nu trec printr-o perioadă grozavă, având în vedere faptul că sunt fără victorie de cinci partide. După ce au pierdut pe rând cu Barcelona, PSG și Valencia, aceștia au terminat la egalitate cu Rayo Vallecano și Celta Vigo, în aceste dueluri marcând de două ori, primind opt goluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga; Frances, Krejci, David Lopez, Gutierrez; Ivan Martin, Herrera; Tsygankov, Abel Ruiz, Danjuma; Miovski

Feyenoord nu traversează o perioadă grozavă

Este una dintre cele mai importante echipe din Olanda, care, atât din punct de vedere al valorii, dar și al experienței în cupele europene, este peste nivelul adversarei sale, însă, cu toate acestea, bookmakerii au decis să o dea ca outsideră, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând în deplasare.

Gruparea olandeză, la fel ca adversara sa, nu a avut parte de startul dorit în actuala ediție de Champions League, având, ce-i drept, o misiune complicată. Aceasta a primit vizita campioanei Germaniei, Bayer Leverkusen, în fața căreia a pierdut cu un neverosimil 0-4.

De atunci, cei de la Feyenoord au disputat două partide, ambele în campionatul intern. S-au impus mai întâi cu 2-0 în disputa de pe teren propriu cu NAC Breda, urmând apoi o remiză în fieful celor de la NEC Nijmegen, scor 1-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Milambo, Hwang, Timber; Osman, Ueda, Igor Paixao

Ponturi pariuri Girona vs Feyenoord

Această confruntare este una foarte complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care am decis să evităm pariurile pe soliști. Ambele formații au mare nevoie de o victorie, în special pentru moral, așa că avem toate motivele să credem că vor da totul pe teren și ne vor oferi o confruntare pe cinste. Așadar, noi vom miza pe varianta golurilor, pornind de la premisa că se va marca la ambele porți.

Ambele marchează @ Cota 1.54

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite