Sturm Graz vs Club Brugge – Ponturi pariuri Champions League 02.10.2024

Sturm Graz vs Club Brugge - Ponturi pariuri Champions League 02.10.2024
Sturm Graz vs Club Brugge – Ponturi pariuri Champions League 02.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Miercuri, 2 octombrie 2024, cu începere de la ora 22:00, pe “Merkur-Arena” vom asista la partida dintre Șturm Graz vs Club Brugge ce contează pentru etapa a doua din faza ligii UEFA Champions League.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Austriecii în căutarea primelor puncte!

Formația austriacă vine cu un moral pozitiv inainate acestui duel, asta după ce sâmbăta trecută au izbutit să își respecte blazonul în campionatul intern, acolo unde s-au impus destul de greu pe terenul celor de la BW Linz, cu scorul de 1-2. După 1-1 la pauza, în partea a doua campioana Austriei a forțat lucrurile iar acest lucru le-a adus și cele 3 puncte, golul victoriei venind în minutul 71 din piciorul lui Otar Kiteishvili.

Putem spune că au avut un parcurs bun până acum pe teren propriu, desi la ultima lor apariție pe care au avut-o în fata propriilor suporteri, au cedat fară drept de apel în fața celor de la Wolfsberger, 0-3. Până la acest “duș rece”, băieții lui Christian Ilzer aveau 3 meciuri câștigate acasă.

Primul joc din faza ligii Champions League nu a avut deznodământul pe care Șturm Graz îl dorea. Au cedat cu 2-1 în fata debutantei Brest care a meritat cele 3 puncte după cursul jocului. Belgianul Dimitri Lavalee a văzut cartonașul roșu pe final și vă lipsi pentru întâlnirea de astăzi.

  • Echipa probabilă: Scherpen; Johnston, Aiwu, Malic, Gazibegovic; Horvat, Chukwuani, Kiteishvili; Boving; Camara, Biereth

Prezentare cote Betano – Sturm Graz vs Club Brugge

Cote pariuri Sturm Graz vs Club Brugge
Cote pariuri Sturm Graz vs Club Brugge

Nu avem o favorită clară în această confruntare, iar acest lucru ni-l putem da clar seama din cotele oferite de către operatorul online Betano celor două formații la victorie, 2.80, respectiv 2.52 pentru un triumf al belgienilor. Un pronostic de “GG” în Sturm Graz vs Club Brugge ne-ar asigură o cotă de 1.57.

Club Brugge fară succes de 3 jocuri!

“Blauw-zwart” nu se află în cel mai bun moment al lor, asta după ce au ajuns la 3 meciuri consecutive fără succes. Ba mai mult puteau să sufere un nou eșec, însă l-au evitat în-extremis, asta după ce au reușit să egaleze în-extremis la 1-1 vizita pe care au făcut-o la Charleroi.

Bilanțul din deplasare ar trebuii să le dea o perspectivă pozitivă elevilor pregătiți de Nicky Hayen care înaintea remizei din weekend au mai înregistrat două victorii pe teren străin. A fost un 1-2 la nou-promovata Dender, și un 0-3 categoric la Kortrijk.

Au motive să fie dezamăgiți după înfrângerea pe care au suferit-o în prima runda din Champions League, atunci când au dat piept pe teren propriu cu cei de la Borussia Dortmund. Deși au trecut în nenumărate ori pe lângă deschiderea scorului, germanii nu i-au iertat pe final, și i-au învins la scor de neprezentare, 0-3.

  • Echipa probabilă: Mignolet; Seys, Ordonez, Mechele, De Cuyper; Vetlesen, Onyedika, Vanaken; Olsen, Nilsson, Tzolis

Ponturi pariuri Sturm Graz vs Club Brugge

Aruncând o simplă privire pe meciurile celor două adversare de astăzi, am observat un număr foarte ridicat de goluri. Ambele defensive au arătat destul de rău în ultima vreme, aspect care mă face să mă gândesc serios la un pronostic de ambele marchează. Motivația vă fi și ea una ridicată printre cei 22 de jucători mai ales că în prima etapă au pierdut.

Ambele echipe înscriu @ 1.57

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite