Biletul Champions League din Super Pariuri – Cota 4 din 3 evenimente

Biletul Champions League din Super Pariuri, 1 octombrie - Cota 4 din 3 evenimente
Biletul Champions League din Super Pariuri, 1 octombrie (sursa foto – facebook.com)

Așa cum s-a întâmplat și în prima etapă din noul format, ne vom încerca din nou norocul cu Biletul Champions League din Super Pariuri, pe care am inclus trei dintre cele mai interesante partide de astăzi, cu ajutorul cărora am format o cotă interesantă de 4, care are șanse bune de reușită.

Biletul Champions League din Super Pariuri

MeciOraCotaPronostic
Arsenal vs PSG22:001.55Peste 1,5 goluri și peste 7,5 cornere
Leverkusen vs Milan22:001.55Leverkusen marchează și va avea peste 3,5 șuturi pe poartă și peste 4,5 cornere
Dortmund vs Celtic22:001.65Dortmund marchează și va avea peste 4,5 șuturi pe poartă și peste 4,5 cornere
Biletul Champions League din Super Pariuri, 1 octombrie

Evident, pentru Biletul Champions League din Super Pariuri am apelat la oferta agenției de pariuri online Superbet, pentru variantele de pariere, cotele bune, dar și pachetul de bun-venit de care dispune, acesta ajungând până la 500 RON, iar tu îl poți revendica extrem de simplu, accesând bannerul de mai jos.

Pachet de 500 RON Bonus

Ce alegem pe Biletul Champions League din Super Pariuri?

Biletul nostru începe în forță, cu Arsenal vs PSG, cel mai tare meci de astăzi din Champions League. Când avem față în față două astfel de echipe nu avem cum să nu ne gândim la spectacol, ambele având în componența lotului jucători de mare valoare, mai ales în ofensivă. Așadar, ținând cont de acest aspect, dar și de faptul că ambele sunt fără eșec în acest sezon, avem multe motive să credem că ne vor oferi un duel pe cinste, motiv pentru care pariem în consecință, așa că pe Super Pariul nostru am inclus goluri și cornere.

Biletul Champions League din Super Pariuri

O altă partidă pe cinste este cea dintre Bayer Leverkusen vs AC Milan, aceasta având potențial mare de spectacol. Noi ne așteptăm ca formația gazdă, care beneficiază de avantajul propriului teren, să fie cea care va dicta jocul și va domina în această înfruntare. Vorbim de o echipă ultra-ofensivă, care pune mare presiune pe poarta adversă, indiferent de adversarul pe care îl are în față, așa că ne așteptăm să marcheze, să cadreze minim 4 șuturi pe spațiul porții, dar să obțină și cel puțin 5 lovituri de la colțul terenului.

Cota 4 pentru Biletul Champions League din Super Pariuri

Borussia Dortmund pare că are o misiune facilă la prima vedere, urmând ce-i drept să dea piept cu Celtic, formație net inferioară din punct de vedere al valorii, însă care, ce-i drept, traversează o formă de vis, câștigând toate meciurile din acest sezon. Totuși, germanii joacă pe teren propriu, unde “zidul galben” își face de fiecare dată datoria, așa că ne așteptăm ca, împinși la spate de către fani, să domine autoritar în acest duel, motiv pentru care alegem să pariem în consecință.

Biletul Champions League din Super Pariuri
Biletul Champions League din Super Pariuri
Pachet de 500 RON Bonus

Biletul Champions League din Super Pariuri – 3 meciuri, cota 4

Pe Biletul Champions League din Super Pariuri am ales trei dintre cele mai interesante meciuri de azi, cu care sperăm să avem succes în această seară. În principiu, nu ar trebui să avem prea multe bătăi de cap, însă, dacă simți că vreuna dintre recomandările noastre nu îți inspiră încredere, poți să alegi alt pronostic, mai ales că pe site-ul nostru ai la dispoziție o mulțime de ponturi pariuri.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite