Arsenal vs PSG – Ponturi Pariuri Champions League 01.10.2024

Arsenal vs PSG
Arsenal vs PSG (sursa foto – facebook.com)

Arsenal vs PSG este o confruntare extrem de interesantă din cadrul etapei a doua a noului format Champions League, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 1 octombrie, de la ora 22:00, urmând să se dispute la Londra, pe “Emirates Stadium”.

Așteptăm spectacol la Arsenal vs PSG

Arsenal vs PSG este fără dubii cel mai interesant meci al zilei, în care vom avea ca protagoniste două mari forțe ale fotbalului european, ambele fiind neînvinse în actuala stagiune. Așadar, avem multe motive să sperăm la un duel spectaculos, de aceea am ales să mizăm pe varianta golurilor, într-o cotă de 1.66 pe care am selectat-o de la Unibet, una dintre cele mai mari case de de pariuri online din România.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Arsenal vs PSG

Conform cotelor oferite de bookmakeri, gruparea londoneză este văzută ca favorită în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc. De exemplu, cei de la Unibet au ales să îi atribuie acesteia o cotă de 1.73 la victorie, în timp ce pentru un succes al parizienilor oferă o cotă de 4.90.

Cote pariuri Arsenal vs PSG
Cote pariuri Arsenal vs PSG

Arsenal este într-o formă foarte bună

Pe hârtie, este peste nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-ul Transfermarkt. De asemenea, beneficiază și de avantajul propriului teren, astfel că bookmakerii au destule argumente încât să o dea ca favorită în această înfruntare.

“Tunarii” au pretenții mari în actuala ediție de Champions League, visând la un parcurs cât mai lung în competiție. Aceștia nu au avut parte de un start grozav, având în vedere faptul că în prima etapă nu au scos decât o remiză albă în deplasarea de la Atalanta, într-un meci în care italienii au ratat și un penalty.

Trupa lui Mikel Arteta, neînvinsă în actuala stagiune, vine după două victorii spectaculoase, ambele pe teren propriu, impunându-se mai întâi cu un categoric 5-1 în duelul cu Bolton din Cupa Ligii, urmând apoi un succes cu 4-2 în disputa cu Leicester din campionat.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori; Havertz, Partey, Rice; Saka, Trossard, Martinelli

PSG arată și ea foarte bine în acest sezon

Parizienii arată în acest sezon că se pot descurca și fără Mbappe, având ce-i drept un lot solid la dispoziție, cu care pot produce rezultate notabile. Aceștia pornesc cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care londonezii clachează extrem de rar.

Spre deosebire de adversara sa, campioana Franței a debutat în noul format de Champions League cu un succes. Aceasta a primit vizita debutantei Girona, cu care s-a impus la scor minim, marcând golul decisiv in-extremis, în minutul 90, după o eroare a portarului Gazzaniga, care a trimis mingea în proprie poartă.

Cei de la PSG sunt și ei fără înfrângere în actuala stagiune, în cele șapte partide disputate înregistrând șase victorii, ultima venind în weekend, în duelul de campionat cu Rennes, impunându-se cu 3-1 pe teren propriu, astfel că au un moral bun înainte de acest meci.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Ruiz, Neves, Zaire-Emery; Lee, Kolo Muani, Barcola

Ponturi pariuri Arsenal vs PSG

Chiar dacă Arsenal este favorită în această înfruntare, noi vom evita să mergem pe mâna sa, PSG fiind totuși una dintre echipele de elită ale Europei, având resursele necesare pentru a pleca cu un rezultat pozitiv de pe “Emirates Stadium”. Vorbim totuși de două echipe ofensive, care sunt în mare formă, așa că avem încredere că vom avea parte de spectacol, motiv pentru care mizăm pe varianta golurilor, la o cotă de 1.66 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.66

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite