Steaua vs Csikszereda – Pariem pe Cota 2 cu 50 RON Bonus, 30 septembrie

Steaua vs Csikszereda - Pariem pe Cota 2 cu 50 RON Bonus, 30 septembrie
Steaua vs Csikszereda – Pariem pe Cota 2 cu 50 RON Bonus, 30 septembrie (sursa foto – facebook.com)

Steaua vs Csikszereda este duelul care trage cortina peste runda a opta din Liga a 2-a, acesta fiind programat să se joace luni, de la ora 18:00, urmând să se dispute la București, pe “Stadionul Steaua”, unde ne așteptăm să avem parte de spectacol.

Steaua vs Csikszereda, duelul echipelor neînvinse

Steaua vs Csikszereda este un duel ce are ca protagoniste singurele echipe neînvinse în această ediție de Liga a 2-a. În mod normal ar trebui să asistăm la o partidă pe cinste, motiv pentru care am decis să alcătuim un bilet în cota 2, pe care am inclus două ponturi pariuri. Partea bună este că putem plasa acest bilet cu 50 RON Bonus, grație ofertei gratuite de la Casa Pariurilor.

Bonus 50 lei Verificare Cont + 5x 50 lei Banii Înapoi

Cote pariuri Steaua vs Csikszereda

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, formația gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, primind o cotă de 2.35 la Casa Pariurilor. De partea cealaltă, pentru un eventual succes al grupării oaspete avem o cotă de 2.95.

Cote pariuri Steaua vs Csikszereda
Cote pariuri Steaua vs Csikszereda

Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon

Deși caută de ceva vreme să urce în primul eșalon, Steaua nu a primit drept de promovare nici în actuala stagiune, însă, în ciuda acestui aspect, jucătorii tratează meciurile cu seriozitate, echipa având prestații solide în sezonul acesta, fiind în prima parte a clasamentului.

“Roș-albaștrii” sunt în acest moment pe treapta a șasea, cu 15 puncte acumulate de-a lungul celor șapte etape. Până acum, aceștia au înregistrat patru victorii și trei remize, pe parcursul acestor jocuri reușind să înscrie șase goluri, încasând doar două.

Cei de la Steaua București sunt fără eșec de cinci partide, de la înfrângere cu Concordia Chiajna din Cupa României. De atunci au înregistrat trei victorii, cu CSC Dumbrăvița, CSM Focșani și FC Bihor, toate cu 1-0, remizând cu CSM Reșița și U Craiova 1948.

Csikszereda, parcurs perfect în actuala stagiune

Dacă ne raportăm la parcursul din actuala stagiune, am putea spune că este cea mai bună echipă din Liga a 2-a, chiar dacă nu dispune de cel mai valoros lot. Este clar că are mari pretenții la promovarea directă în prima divizie, prestațiile de până acum dându-le fanilor mari speranțe.

Oaspeții acestei partide sunt primii în clasament, cu punctaj maxim după șapte etape, fiind la trei lungimi de locul secund, ocupat de Metaloglobus București, care are și cu un meci în plus. Aceștia dispun de un golaveraj foarte bun, marcând nu mai puțin de 20 de goluri, primind doar șapte.

Cei de la Csikszereda Miercurea Ciuc au câștigat toate partidele disputate în actuala stagiune, atât cele de campionat, cât și cele de cupă, unde au avansat în faza grupelor. Ultima dată au primit vizita modestei CSC Dumbrăvița, cu care s-au impus la scor minim.

Pariem gratuit pe Steaua vs Csikszereda

Această confruntare este una foarte complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei. Într-adevăr, Csikszereda este în mare formă, iar dacă ne raportăm la parcursul său, ar trebui să ne așteptăm la un succes al acesteia, însă Steaua este greu de învins, mai ales pe teren propriu, iar în mod normal ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Noi anticipăm un duel spectaculos, cu reușite la ambele porți, de aceea alegem varianta “peste 1,5 goluri”, pe care o vom combina cu un pariu pe cornere, minim nouă fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Așadar, am reușit să scoatem o cotă foarte bună de 2 la Casa Pariurilor, în care avem încredere că va fi câștigătoare.

Steaua vs Csikszereda Cota 2
Steaua vs Csikszereda Cota 2
INCASEAZA GRATUIT 50 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite