Athletic Bilbao vs Sevilla – Ponturi Pariuri La Liga 29.09.2024

Athletic Bilbao vs Sevilla
Athletic Bilbao vs Sevilla (sursa foto – facebook.com)

Athletic Bilbao vs Sevilla este un duel între două dintre echipele de tradiție ale fotbalului spaniol, cele două urmând să se întâlnească duminică, în data de 29 septembrie, de la ora 17:15, în cadrul etapei a opta din La Liga, pe “Estadio San Mamés”.

Athletic Bilbao vs Sevilla, meci foarte interesant

Athletic Bilbao vs Sevilla este cu siguranță unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din La Liga, care, în mod normal, ar trebui să producă spectacol. Noi am trecut acest duel prin filtrul nostru și am ales o variantă de pariere într-o cotă de 1.73, pe care o puteți găsi în continuarea acestui material, alături de câteva informații interesante, care vă pot fi de folos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Athletic Bilbao vs Sevilla

Athletic Bilbao este văzută ca favorită de casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, în prezent fiind peste nivelul adversarei sale. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.73 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Sevilla avem o cotă de 4.90.

Cote pariuri Athletic Bilbao vs Sevilla
Cote pariuri Athletic Bilbao vs Sevilla

Athletic Bilbao traversează o perioadă bună

Pe lângă faptul că dispune de un lot mai valoros, aceasta se poate mândri și cu prestații mai bune în ultimul an, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au decis să o dea ca favorită în această înfruntare, mai ales că joacă acasă, unde este extrem de greu de învins.

Bascii se găsesc în prima jumătate a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul al șaptelea, fiind la un singur punct de locul al patrulea, ultimul ce duce în Champions League, ocupat de Mallorca, formație care are cu un meci în plus. Până acum au bifat patru victorii și un egal, suferind două eșecuri, în urma acestor dueluri înscriind 11 goluri, primind șapte.

Cei de la Athletic Bilbao au câștigat ultimele trei meciuri de campionat, impunându-se pe rând cu Las Palmas, Leganes și Celta Vigo. La mijlocul săptămânii, aceștia au dat piept cu AS Roma în Europa League, obținând un punct foarte important în deplasare, după un meci încheiat 1-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Agirrezabala; De Marcos, Vivian, Paredes, Boiro; Ruiz de Galarreta, Prados; I Williams, Sancet, N Williams; Guruzeta

Sevilla este fără victorie în deplasare

Este, la fel ca adversara sa, o echipă de tradiție din La Liga, însă care, ce-i drept, nu mai impresionează de ceva vreme, evoluând sub standardele sale. Așadar, după cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca outsideră în acest duel, mai ales că joacă în deplasare.

Gruparea andaluză este sub adversara sa în clasamentul din La Liga, ocupând mai exact locul al 14-lea, fiind la cinci puncte distanță. Pe parcursul celor șapte runde de campionat, aceasta a înregistrat două victorii și două egaluri, suferind trei eșecuri, în urma acestor jocuri marcând șapte goluri, primind cu două mai multe.

Ultima deplasare nu a fost de bun augur pentru Sevilla, aducându-i un eșec, pierzând cu 2-1 în fieful celor de la Deportivo Alaves. Totuși, aceasta vine după un succes, în ultimul joc reușind să treacă de Real Valladolid, câștigând cu 2-1 pe propriul teren.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Nyland; Montiel, Bade, Salas, Barco; Gudelj, Agoume; Ejuke, Fernandez, Lukebakio; Iheanacho

Ponturi pariuri Athletic Bilbao vs Sevilla

Așa cum menționam, Athletic Bilbao este peste nivelul adversarei sale, fiind mai valoroasă, având de asemenea și prestații mai bune în acest sezon, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Bazându-ne și pe faptul că joacă acasă, dar și pe forma pe care o traversează, vom miza cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.73 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.73

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite