Biletul Zilei Cota 10 Champions League: 2.000 RON câștig pentru 3 goluri marcate

Biletul Zilei Cota 10 Champions League: 2.000 RON câștig pentru 3 goluri marcate / sursă foto Facebook.com

Trei dintre cei mai importanți jucători din fotbalul european vor evolua astăzi, 02.10.2024, iar noi ne bazăm pe ei pe Biletul Zilei Cota 10 Champions League.

Este vorba despre Mohamed Salah, Vinicius Junior și Harry Kane care vor avea în față adversare destul de modeste. Câte un gol al fiecărui jucător ne poate aduce suma de 2.000 RON – cu o miză la pariuri de 200 RON. Ce spui, încasăm împreună bonusul de bun venit Unibet și multiplicăm banii? Nu uita să arunci un ochi mereu pe oferta acestui operator online, deoarece poți găsi oricând pariuri gratuite exclusive!

Biletul Zilei Cota 10 Champions League

MeciCotăPronostic
Liverpool vs Bologna1.90Mohamed Salah marchează
Lille vs Real Madrid2.75Vinicius Junior marchează
Aston Villa vs Bayern Munchen1.98Harry Kane marchează
Biletul Zilei Cota 10 Champions League
Primul pariu fără risc până la 500 RON

Mohamed Salah poate fi omul meciului pe Anfield

Mohamed Salah a evoluat 92 de minute în prima etapă de Champions League, atunci când Liverpool a învins-o pe AC Milan în deplasare, cu scorul de 3-1. Egipteanul nu a marcat însă a avut o evoluție solidă, iar pe Anfield va fi în căutarea primei reușite în grupele UCL.

Atacantul în vârstă de 32 de ani s-a revanșat apoi cu o pasă de gol contra celor de la Bournemouth și o reușită în Cupa Ligii Angliei – cu West Ham. De asemenea, Salah a avut parte de un start de sezon fulminant, marcând cu United și oferind două pase decisive. Aceste bifase în prealabil două goluri cu Ipswich si Brentford și o pasă decisivă în prima etapă, cu Ipswich.

Contra celor de la Bologna, Mohamed Salah este anunțat titular, așadar pariem cu încredere pe un gol al africanului.

Bieltul Zilei Cota 10 Champions League – Vini, următorul balon de aur?

În presa mondială se vehiculează din ce în ce mai mult numele noului Balon de Aur. Este vorba despre brazilianul Vinicius, cel care nu s-a simțit în apele sale de la venirea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu. În Lille vs Real Madrid însă, francezul nu va putea evolua din pricina unei accidentări, astfel că Vini va fi din nou principalul vârf de lance al lui Carlo Ancelotti.

Sud-americanul va fi ajutat de conaționalul său Rodryo și sprijinit de către Jude Bellingham. Vinicius a strălucit mai mereu în seriel de UEFA Champions League în ultimii 2 ani, iar deplasarea de la Lille este una la îndemână pentru iberici. Cota la pariuri de 2.75 acordată pentru o reușită a lui Vini este una excelentă și nu trebuie ratată!

Biletul Zilei Cota 10 Champions League

Pariem pe Harry Kane pe Biletul Zilei Cota 10 Champions League

Ultimul meci de pe Biletul Zilei Cota 10 Champions League este cel dintre Aston Villa și Bayern Munchen. Bavarezii par să nu aibă milă de adversari în acest sezon, marcând de 6 ori cu Kiel, de 9 ori cu Dinamo Zagreb sau de 5 ori cu Werder Bremen.

Harry Kane a avut nevoie de doar 19 minute să deschidă scorul contra croaților, iar în minutul 73 a făcut hattrick-ul. La doar 5 minute distanță, internaționalul englez a marcat și golul 4, iar o statistică interesantă este aceea că 3 din cele 4 goluri au venit de la punctul cu var.

După prima etapă, vârful englez deține supremația în clasamentul golgheterilor Champions League, iar cifrele sale au toate șansele de a fi îmbunătățite pe Villa Park. Unibet acordă o cotă la pariuri de 1.98 pentru minim un gol al lui Harry Kane contra celor de la Aston Villa, iar noi vom miza pe el.

Ce alte ponturi pariuri Champions League vei paria astăzi?

Încasează 500 RON și pariază Biletul Zilei Cota 10 Champions League
ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite