Biletul Etapei La Liga – Atacăm o cotă de 5 cu 4 pariuri

Biletul Etapei La Liga - Atacăm o cotă de 5 cu 4 pariuri
Biletul Etapei La Liga – Atacăm o cotă de 5 cu 4 pariuri (sursa foto – facebook.com)

Așa cum am făcut-o și în ultimele săptămâni, în acest weekend vom încerca să scoatem profit cu Biletul Etapei La Liga. Ne așteaptă câteva confruntări interesante, iar noi am ales patru dintre acestea, astfel că am reușit să scoatem o cotă de 5, cu șanse destul de bune de reușită.

Biletul Etapei La Liga – 4 ponturi pariuri pentru cota 5

MeciData/OraCotaPronostic
Rayo vs Leganes28.09 – 17:151.32Rayo marchează
Osasuna vs Barcelona28.09 – 22:001.52Barcelona câștigă
Atletico vs Real Madrid29.09 – 22:001.63Ambele marchează
Villarreal vs Las Palmas30.09 – 22:001.51Villarreal câștigă
Tabel prezentare Biletul etapei La Liga

Pe Biletul Etapei La Liga am ales să pariem cât mai simplu, așa că am selectat trei pariuri pe favorite, dar și un pariu pe goluri. Toate pronosticurile noastre vin de la agenția de pariuri online Superbet, care se remarcă printr-un pachet de bun-venit atractiv, ce ajunge până la 500 RON bonus pentru pariurile sportive.

În continuarea acestui material ai câte o scurtă analiză pentru fiecare pronostic ales de noi, așa că hai să vezi despre ce este vorba:

Pachet de 500 RON Bonus

Rayo Vallecano este în formă înainte de această etapă

Deși nu dispune de un lot extraordinar, Rayo Vallecano face minuni în ultima perioadă, fiind neînvinsă de trei partide. S-a impus mai întâi în mod clar cu Osasuna, scor 3-1, urmând apoi două remize, cu Atletico Madrid și Girona, formații care în acest sezon reprezintă Spania în Champions League. De menționat faptul că în acest interval Rațiu a marcat un gol și a oferit un assist, așa că ne așteptăm să își ajute echipa să obțină un nou rezultat pozitiv. Noi vom paria simplu și vom miza pe cel puțin un gol marcat de gazde.

Biletul Etapei La Liga, Osasuna vs Barcelona, cota 5

Barcelona are prestații perfecte în La Liga, acolo unde are punctaj maxim după șapte etape. Într-adevăr, de această dată joacă în deplasare, pe un teren pe care Osasuna este neînvinsă în acest sezon, însă chiar și așa, ne așteptăm ca gruparea catalană să triumfe. Este totuși mult mai valoroasă, mai experimentată, iar ținând cont de forma sa, ar trebui să scoată cele trei puncte, de care are nevoie pentru a păstra distanța față de rivala Real Madrid.

Atletico vs Real, cel mai tare meci de pe Biletul Etapei La Liga

Atletico Madrid vs Real Madrid este fără dubii meciul “vedetă” al acestei etape de La Liga, în care două dintre marile forțe ale Spaniei se vor lupta pentru trei puncte extrem de importante. Atleti are avantajul propriului teren de partea sa, unde, după cum știm, fanii au jucat de fiecare dată un rol important în duelurile cu rivala Real Madrid, care are un mare plus de valoare. Acest derby are toate premisele să fie unul spectaculos, motiv pentru care vom miza pe varianta golurilor.

Biletul Etapei La Liga
Biletul Etapei La Liga

Așteptăm până luni pentru un succes al lui Villarreal

Sperăm că vom trece cu succes de partidele de sâmbătă și duminică și vom ajunge în ziua de luni, când este programat să se joace Villarreal vs Las Palmas. Gruparea gazdă este mare favorită la victorie, ceea ce era și normal, fiind superioară din toate punctele de vedere, beneficiind și de avantajul propriului teren. Cu excepția eșecului cu Barcelona, aceasta are prestații bune în acest sezon, așa că avem motive să credem că se va impune în acest duel.

Pachet de 500 RON Bonus

Bifăm un succes cu Biletul Etapei La Liga?

Avem mare încredere că Biletul Etapei La Liga va fi de succes, în condițiile în care am pariat cât mai simplu. Avem totuși doar patru partide și am pariat destul de previzibil, astfel că nu ar trebui să fie loc de prea multe surprize. De asemenea, pe site-ul XBets am publicat și Biletul Etapei din Serie A, dar și multe alte materiale interesante, așa că aveți sursă de inspirație.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite