Genoa vs Juventus – Ponturi Pariuri Serie A 28.09.2024

Genoa vs Juventus
Genoa vs Juventus (sursa foto – facebook.com)

Etapa a șasea din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Genoa vs Juventus, acesta fiind programat să se joace în această seară, de la ora 19:00, urmând să se dispute pe “Stadio Luigi Ferraris”, unde se va juca fără spectatori.

Pariază fără risc pe Genoa vs Juventus

Dacă vrei să pariezi pe Genoa vs Juventus sau pe oricare alt meci, la Unibet o poți face fără risc, cu un bonus de până la 500 RON. De asemenea, tot în pachetul de bun-venit mai sunt incluse alte două bonusuri, așa că te poți bucura de 300 Rotiri Gratuite, din care 150 fără rulaj, dar și de 50 RON FreeBet. Dacă vrei să activezi oferta, accesează bannerul de mai jos și deschide un cont nou!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Genoa vs Juventus

Așa cum era și normal de altfel, gruparea torineză pornește cu prima șansă la casele de pariuri, cum se întâmplă în majoritatea partidelor de campionat. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.76 la victorie, în timp ce pentru un eventual succes al celor de la Genoa avem o cotă de 4.90.

Cote pariuri Genoa vs Juventus
Cote pariuri Genoa vs Juventus

Genoa este fără victorie de patru partide

Este o echipă modestă, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această înfruntare, în ciuda faptului că beneficiază de avantajul propriului teren.

“Roș-albaștrii” se găsesc în a doua jumătate a clasamentului din Serie A, pe locul al 16-lea, cu doar cinci puncte acumulate în tot atâtea etape. Până acum au obținut un singur succes, remizând de două ori, suferind două înfrângeri, în urma acestor dueluri înscriind patru goluri, primind cu trei mai multe.

Cei de la Genoa trec printr-o formă foarte slabă, venind după patru partide consecutive fără succes, interval în care au suferit trei înfrângeri, ultima venind la mijlocul săptămânii. Aceasta a fost eliminată de rivala Sampdoria din Cupa Italiei, într-un meci dramatic, decis la penalty-uri, în care au existat incidente în tribune, motiv pentru care această partidă se va juca cu porțile închise.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gollini; De Winter, Bani, Vasquez; Sabelli, Thorsby, Badelj, Frendrup, Martin; Vitinha, Pinamonti

Juventus a primit un singur gol în acest sezon

Vorbim de un “colos” al fotbalului italian, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să emită pretenții cât mai mari, atât pe plan intern, cât și la nivel european. În această stagiune își propune câștigarea titlului, dar și un parcurs cât mai lung în noul format de Champions League.

Torinezii sunt în prima parte a clasamentului din Serie A, pe locul al cincilea, fiind la două puncte de primul loc, ocupat de rivalii de la Torino. Pe parcursul celor cinci etape nu au suferit niciun eșec, înregistrând două victorii și trei egaluri, meciuri în care au marcat șase goluri, fără să primească vreunul.

În precedentele trei runde de campionat, trupa lui Thiago Motta nu a primit niciun gol, însă nici nu a marcat, remizând la scor alb cu AS Roma, Empoli și Napoli. Între aceste egaluri a strecurat un succes în Champions League, învingând-o pe PSV cu un categoric 3-1, pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Di Gregorio; Savona, Gatti, Bremer, Cambiaso; Locatelli; Gonzalez, Thuram, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic

Ponturi pariuri Genoa vs Juventus

Dacă ne raportăm la valoarea celor două echipe, la experiența lor, dar și la prestațiile din acest sezon, este cât se poate de clar că Juventus este net superioară adversarei sale, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Într-adevăr, joacă în deplasare, însă are resursele necesare pentru a se impune, așa că mizăm pe faptul că va pune mâna pe toate cele trei puncte puse în joc.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.76

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite