Real Valladolid vs Mallorca – Ponturi Pariuri La Liga 27.09.2024

Real Valladolid vs Mallorca
Real Valladolid vs Mallorca (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Real Valladolid vs Mallorca este cea care va deschide etapa a opta din cadrul campionatului spaniol, fiind programată să se joace vineri seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe “Estadio José Zorrilla”.

Analiza duelului dintre Real Valladolid vs Mallorca

La prima vedere, Real Valladolid vs Mallorca este un duel care nu spune prea multe, însă, într-o zi destul de săracă, ce are destul de puține partide, este un meci care ne poate aduce profit. Noi l-am trecut prin filtrul nostru și am ales deja un pronostic, pe care îl găsiți în partea de jos a acestui material.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Real Valladolid vs Mallorca

Casele de pariuri anticipează un duel extrem de echilibrat, însă înclină ușor balanța spre formația vizitatoare, aceasta primind o cotă de 2.70 la Unibet de exemplu. De partea cealaltă, pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 3.00.

Cote pariuri Real Valladolid vs Mallorca
Cote pariuri Real Valladolid vs Mallorca

Real Valladolid, fără victorie de șase etape

Judecând după site-urile de specialitate, este cea mai slabă echipă din La Liga, cel puțin din punct de vedere al valorii, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră în această confruntare, în ciuda faptului că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Gruparea gazdă dezamăgește în actuala stagiune, având în vedere faptul că se situează pe locul 18 în clasamentul din La Liga, primul ce duce în eșalonul secund. Cele șapte etape nu i-au adus decât cinci puncte, până acum reușind o singură victorie și două remize, suferind patru eșecuri, în urma acestor jocuri marcând trei goluri, primind nu mai puțin de 15.

Cei de la Real Valladolid sunt fără victorie de șase etape, în acest interval suferind patru înfrângeri, ultima venind în runda anterioară, aceasta pierzând cu 2-1 în fieful celor de la Sevilla, primind golul decisiv destul de târziu, în minutul 85.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Hein; L Perez, Comert, Torres, Rosa; Martin, Juric, K Perez; Moro, Latasa, I Sanchez

Mallorca arată bine în ultima perioadă

Într-adevăr, este o echipă mai valoroasă, care are performanțe mai mari în ultimii ani, dar și pretenții ceva mai mari în actuala stagiune, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca favorită, deși va avea o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

Gruparea oaspete este în prima parte a clasamentului din La Liga, în prezent ocupând locul al șaselea, cu 11 puncte, fiind la trei lungimi de zona de Champions League. Cele șapte etape i-au adus trei victorii, două remize și două eșecuri, în urma acestor jocuri marcând șase goluri, primind cinci.

Cei de la Mallorca au un moral bun înainte de această confruntare, venind după două victorii contra unor formații care reprezintă Spania în cupele europene. S-au impus mai întâi la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Real Sociedad, urmând apoi un succes cu 1-2 în deplasarea de la Real Betis.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Greif; Sanchez, Valjent, Raillo, Mojica; Mascarell, S Costa; Navarro, D Rodriguez, Darder; Larin

Ponturi pariuri Real Valladolid vs Mallorca

Putem să ne gândim la mai multe ponturi pariuri pentru disputa dintre Real Valladolid vs Mallorca, însă noi ne-am oprit asupra unuia singur. În teren se vor întâlni două echipe care nu excelează în ofensivă, marcând împreună doar nouă goluri în cele șapte etape de până acum, așa că pare greu de crezut că vom avea parte de un duel cu multe reușite. Așadar, pariem în consecință, pe varianta “sub 2,5 goluri”, la o cotă de 1.43 oferită de Unibet.

Sub 2,5 goluri @ Cota 1.43

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite