Newcastle vs Manchester City: începem ziua cu Pariuri Speciale Premier League

Newcastle vs Manchester City: începem ziua cu Pariuri Speciale Premier League / sursă foto Facebook.com

Newcastle vs Manchester City este duelul care deschide acțiunea în Premier League sâmbătă, 28.09.2024. De la ora 14:30, va avea loc pe St. James Park un ”derby” al șeicilor din primul eșalon fotbalistic al Angliei.

Cetățenii sunt favoriți în ofertele caselor de pariuri online, având o cotă la pariuri cuprinsă în intervalul 1.60 – 1.65. De partea cealaltă, Newcastle le poate aduce pariorilor până la 5x suma mizată, în cazul unui succes pe teren propriu. Dacă vrei să vezi ce pariuri speciale am pregătit pentru Newcastle vs Manchester City, atunci citește în continuare articolul nostru!

Se impun cetățenii astăzi?

Manchester City este favorită cu un motiv, iar noi ne așteptăm să domine pe St. James Park. Totuși, pentru a dinamiza puțin experiența din Premier League, am găsit un pariu special de cota 2 pentru meciul Newcastle vs Manchester City. Vom paria pe un succes al oaspeților și pe faptul că elevii lui Pep Guardiola vor repune de mai multe ori mingea decât adversar, din colțul terenului.

Manchester City câștigă și are cele mai multe cornere @ 2.00

Manchester City a reușit să obțină prima victorie oficială după remizele cu Inter (0-0 în UEFA Champions League) și Arsenal (2-2 în Premier League). Trupa lui Guardiola s-a impus la mijlocul săptămânii în Cupa Ligii Angliei, 2-1 contra celor de la Watford. J. Doku și Nunes au adus calificarea, după golurile marcate în minutele 5 respectiv 38.

Etapa precedentă, City a suferit pe teren propriu. Deși a dominat-o pe Arsenal la toate capitolele iar repriza secundă a fost doar un monolog, golul de 2-2 a venit de la John Stones abia în minutul 90+8, după o bâlbâială în careul londonezilor.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Gvardiol, Akanji, Dias, Walker – Gundogan, Rodri – Doku, Silva, Savinho – Haaland

Adversara cetățenilor de astăzi a suferit etapa precedentă primul eșec, un eșec ce a venit în cel mai prost moment – chiar înainte de un asemenea meci dificil. Newcastle a cedat pe terenul celor de la Fulham cu scorul de 3-1, la o săptămână distanță de victoria de pe Molineux Stadium – 2-1 cu Wolves.

  • Echipă probabilă Newcastle: Pope – Trippier, Schar, Burn, Kelly – Willock, Guimaraes, Joelinton – Gordon, Isak, Barnes

Newcastle nu a beneficiat de vreun corner în deplasarea de la Fulham, în timp ce Manchester City a avut nu mai puțin de 8 lovituri de la colțul terenului – în remiza cu Arsenal.

Erling Haaland, MVP în Newcastle vs Manchester City?

Cu golul marcat în poarta tunarilor, Erling Haaland a ajuns la 10 reușite în sezonul 2024/2025 de Premier League. Scandinavul este urmat în clasamentul golgheterilor de Luis Diaz – cu 5 goluri. Casele de pariuri online anticipează un nou meci bun al scandinavului, care a primit o cotă pariuri de 1.65 pentru minim 2 șuturi expediate pe spațiul porții, în duelul Newcastle vs Manchester City.

peste 1.5 șuturi pe poartă Erling Haaland @ 1.65

Pronosticul este unul excelent, în condițiile în care Haaland are toate șansele să modifice tabela de marcaj pe St. James Park. Chiar și dacă nu o va face, pariul nostru are șanse bune de reușită, dacă Haaland cadrează două lovituri pe spațiul porții lui Pope.

Acesta va fi principalul vârf de lance al cetățenilor, mai ales la loviturile de colț. În meciul de Cupa Ligii Angliei cu Watford, Erling Haaland nu s-a aflat în lot, acesta fiind odihnit de Pep Guardiola pentru Newcastle vs Manchester City. Mergem așadar cu încredere pe minim 2 șuturi pe poartă din partea golgheterului Premier League.

Ce părere ai despre cele două ponturi pariuri speciale recomandate la meciul Newcastle vs Manchester City? Vei include unul din aceste pronosticuri pe biletul zilei de astăzi?

ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite