Arsenal vs Leicester: Bet Builder Cota 2, 28.09.2024

Arsenal vs Leicester: Bet Builder Cota 2, 28.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Arsenal vs Leicester este una din cele mai dezechilibrate partide ale rundei cu numărul 6 din Premier League. Meciul de pe Emirates va avea loc sâmbătă, 28.09.2024, de la ora 17:00.

Duelul va putea fi urmărit în direct la TV, pe Digi Sport 3. Casele de pariuri online din România nu au încredere în oaspeți – în ciuda absențelor din tabăra gazdelor. La Betano, cota la pariuri a trupei lui Mikel Arteta este una foarte mică – de 1.20 – astfel că nu puteam plasa un astfel de pariu simplu.

Tocmai de aceea am profitat de opțiunea Bet Builder – disponibilă la această casă de pariuri – și am format un pariu cu care ne putem dubla investiția!

100% BONUS la depunere 500 RON

Care este forma de moment a celor două?

Arsenal încă nu a cunoscut gustul înfrângerii în cele 3 competiții oficiale în care a evoluat în sezonul 2024/2025. În campionat, tunarii au bifat două remize cu Brighton & Manchester City, iar în rest au trecut de Wolves, Aston Villa și Tottenham – fără gol primit.

Pe Etihad Stadium, Arsenal a fost la câteva secunde distanță de un succes istoric, însă cetățenii au egalat inextremis – după o lovitură de colț. În UEFA Champions League, londonezii au debutat cu o remiză în Italia – 0-0 în compania celor de la Arsenal. La mijlocul acestei săptămâni, Arsenal a trecut de Bolton în Cupa Ligii Angliei – scor 5-1. Declan Rice, Nwaneri, Sterling și Kai Havertz au fost cei care au modificat tabela de marcaj.

  • Echipă probabilă Arsenal: Raya – Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori – Saka, Partey, Rice, Martinelli – Havertz, Sterling

Trossard este suspendat după cartonașul roșu încasat contra celor de la Manchester City, în timp ce Tierney, Odegaard, Merino, Tierney și Zinchenko sunt suspendați.

De partea cealaltă, Leicester vine după o calificare în EFL Cup – pe terenul celor de la Walsall. În campionat, vulpile au remizat în ultimele două etape cu Crystal Palace și Everton – 2-2 respectiv 1-1. De la revenirea în Premier League, Vardy & co. încă nu au simțit gustul victoriei, având 3 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri.

  • Echipă probabilă Leicester: Hermansen – Kristiansen, Okoli, Faes, Justin – Ndidi; Winks – Mavididi, El Khannouss, Ayew – Vardy

Daka, Popku și Stolarczyk nu vor evolua în Arsenal vs Leicester – din motive medicale.

Pariază pe Arsenal vs Leicester cu 500 RON BONUS!

Vedem goluri și cartonașe în Arsenal vs Leicester?

Ești în căutare de o cotă 2 astăzi? Atunci cu siguranță Bet Builder-ul nostru de la meciul Arsenal vs Leicester își poate face loc pe lista de pariuri plasate astăzi de către tine.

Primul pariu pe care l-am luat în considerare este probabil și cel mai popular de la duelul de pe Emirates. Arsenal în mod normal nu ar trebui să întâmpine probleme în obținerea celor 3 puncte, contra unei formații ce nu a învins pe nimeni. Apoi, mizăm pe minim 3 goluri înscrise în meci.

Ofensiva celor de la Arsenal arată foarte bine, iar conducerea continuă să investească. Recent la echipa din capitală a ajuns și Raheem Sterling, cel care a mai evoluat la Chelsea, Liverpool și Manchester City. Internaționalul englez este așteptat să evolueze în Arsenal vs Leicester alături de Kai Havertz, fostul coleg de pe Stamford Bridge.

Bet Builder Arsenal vs Leicester

Nu în ultimul rând, mergem pe minim un cartonaș încasat de fiecare echipă. Leicester cel mai probabil va încerca să fragmenteze jocul cât mai mult, având în față un adversar puternic – cu mulți jucători tehnici. De partea cealaltă, Arsenal nu este chiar cea mai disciplinată echipă din Premier League. Cu City, londonezii au evoluat în 10 oameni încă de la pauză, cu Tottenham elevii lui Mikel Arteta au fost avertizați de 3 ori, iar în meciul cu Brighton de pe teren propriu – Rice a fost eliminat.

VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite