Athletic Bilbao vs Celta Vigo – Ponturi Pariuri La Liga 22.09.2024

Athletic Bilbao vs Celta Vigo
Athletic Bilbao vs Celta Vigo (sursa foto – facebook.com)

Runda a șasea din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Athletic Bilbao vs Celta Vigo, acesta fiind programat să se joace duminică, în data de 22 septembrie, de la ora 17:15, urmând să se dispute pe “Estadio San Mames”.

Pariem simplu la Athletic Bilbao vs Celta Vigo

După ce am analizat confruntarea dintre Athletic Bilbao vs Celta Vigo ne-am oprit asupra unui pronostic într-o cotă de 1.66. Evident, pe site-ul nostru aveți multe alte ponturi pariuri propuse de tipsterii XBets, iar de asemenea, veți găsi și câteva variante de bilete, așa că aveți suficient material din care să vă inspirați și să atacați ziua de duminică.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Athletic Bilbao vs Celta Vigo

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat. De exemplu, cei de la Unibet oferă o cotă de 1.66 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o victorie a oaspeților atribuie o cotă de 5.10.

Cote pariuri Athletic Bilbao vs Celta Vigo
Cote pariuri Athletic Bilbao vs Celta Vigo

Athletic Bilbao nu arată rău în ultimul timp

Este una dintre echipele de tradiție din cadrul fotbalului spaniol, care se poate mândri cu faptul că nu a retrogradat niciodată în eșalonul secund, doar Real Madrid și Barcelona bifând această performanță de-a lungul istoriei din La Liga.

Bascii au arătat bine în sezonul precedent, reușind să termine în partea de sus a clasamentului, luptându-se până în ultimele etape la locurile de Champions League. În cele din urmă, aceștia au încheiat pe locul al cincilea, astfel că vor juca în Europa League, unde își vor începe aventura săptămâna viitoare, urmând să joace cu AS Roma în deplasare.

Cei de la Athletic Bilbao nu arată rău în acest început de campionat, având în vedere faptul că se găsesc în prima parte a clasamentului, pe locul al șaselea, cu zece puncte. Au reușit trei victorii în șase partide, ultima venind în runda anterioară, impunându-se cu 0-2 în fieful celor de la Leganes.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Agirrezabala; Gorosabel, Vivian, Nunez, Yuri; Ruiz de Galarreta, Vesga; I Williams, Sancet, Berenguer; Djalo

Celta Vigo are probleme în deplasare

Din punct de vedere al valorii, este depășită în mod clar de adversara sa, fiind de asemenea mult sub nivelul acesteia și din punct de vedere al performanțelor, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră clară, mai ales că joacă în deplasare.

Gruparea vizitatoare se situează în prezent pe treapta a opta a clasamentului din La Liga, fiind la un singur punct în spatele adversarei sale, însă are cu un meci în minus. Până acum a înregistrat trei victorii și două înfrângeri, în aceste jocuri marcând 13 goluri, primind zece.

Cei de la Celta Vigo au obținut toate punctele pe teren propriu în acest sezon, impunându-se cu Deportivo Alaves, Valencia și Real Valladolid, însă în deplasare au serioase dificultăți, pierzând cu Villarreal și Osasuna.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Guaita; J Rodriguez, Starfelt, Alonso; Mingueza, Sotelo, Beltran, Alvarez; Aspas, Iglesias, Duran

Ponturi pariuri Athletic Bilbao vs Celta Vigo

Pentru această confruntare am putea alege mai multe ponturi pariuri, însă noi ne-am oprit asupra unuia singur. Athletic Bilbao este echipa mai valoroasă, care parcă este și într-o formă mai bună decât adversara sa, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că joacă acasă. Așadar, vom miza cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.66 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.66

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite