Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie – spectacolul ne aduce profit astăzi

Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie - spectacolul ne aduce profit astăzi
Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie – spectacolul ne aduce profit astăzi (sursa foto – facebook.com)

E sâmbătă, așa că avem o mulțime de meciuri din care putem alege pentru biletele noastre. În acest material am pregătit biletul zilei pe goluri, pe care am selectat cinici partide din Argentina, Franța, Italia și Spania. Am apelat la oferta agenției de pariuri online, cu ajutorul căreia am format o cotă de 7.

Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie, cota 7

MeciOraCotaPronostic
Boca Juniors vs River Plate22:001.47Peste 1,5 goluri
Rennes vs Lens20:001.55Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Lecce vs Parma21:451.52Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Valencia vs Girona19:301.57Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Real Madrid vs Espanyol22:001.42Peste 2,5 goluri
Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie

Ne așteaptă multe meciuri azi, iar noi am încercat să le alegem pe cele care au potențial mare de spectacol. Așa cum se poate observa din titlu, am ales să ne bazăm exclusiv pe goluri, de aceea ne așteptăm ca notificările de la Flashscore să ne aducă motive de bucurie astăzi. Vezi în continuarea materialului care sunt alegerile noastre:

100% BONUS la depunere 500 RON

Așteptăm spectacol pe Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie

Astăzi se va disputa “Superclasico” în Argentina, Boca Juniors și River Plate urmând să se dueleze în episodul cu numărul 263. Indiferent de forma celor două echipe, tot timpul această rivalitate a fost la înălțime, cele două luptând de fiecare dată pentru blazonul lor, așa cum ne așteptăm să se întâmple și în acest duel. Nu este exclus să avem parte de goluri la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, alegem varianta “peste 1,5 goluri”.

Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie, Rennes vs Lens, cota 7.72

Rennes și Lens, două dintre echipele de top ale fotbalului francez, se vor întâlni într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei etape de Ligue 1. Rennes are un plus de valoare, fiind avantajată și de faptul că joacă acasă, însă Lens este capabilă să pună mari probleme, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus, de aceea mizăm pe faptul că spectacolul va atinge cote înalte în acest duel.

Ne aduc golurile profit astăzi?

Când vorbim de Parma, ne gândim la spectacol, ținând cont de evoluțiile acesteia din actuala ediție de Serie A. Arată foarte bine în atac, însă a arătat că are mari probleme în devensivă, motiv pentru care a marcat în toate cele patru partide de campionat, primind însă gol în fiecare. Așadar, avem multe motive să credem că acest duel se va încheia cu reușite la ambele porți.

Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie
Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie

Biletul Zilei pe goluri din 21 septembrie se încheie cu două partide din La Liga. Avem confruntarea dintre Valencia și Girona, care în mod normal ar trebui să producă spectacol. Catalanii au resurse în ofensivă, însă defensiva nu este neapărat una grozavă, iar Valencia ar putea profita, mai ales că aceasta caută cu disperare prima victorie din acest sezon.

În celălalt meci, Real Madrid dă piept cu Espanyol, un adversar aflat pe val, însă care este net inferior. Madrilenii au resursele necesare pentru a demola orice adversar, iar în mod normal nu ar trebui să aibă probleme în acest duel, astfel că, bazându-ne în mod special pe forța lor ofensivă, mizăm pe faptul că vom avea parte de minim trei reușite.

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul Zilei pe goluri 21 septembrie, 5 pariuri pentru cota 7.72

Teoretic, pariurile pe goluri ar trebui să fie cele mai simple, deoarece nu trebuie să ne bazăm exclusv pe o echipă anume, ci pur și simplu trebuie să avem parte de spectacol. Noi am ales cinci partide care au potențial de goluri, așa că avem încredere că putem da lovitura cu acest bilet. De asemenea, vă recomandăm să accesați secțiunea Biletul Zilei pentru mai multe recomandări din partea tipsterilor XBets.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite