Deportivo Alaves vs Sevilla – Ponturi Pariuri La Liga 20.09.2024

Deportivo Alaves vs Sevilla
Deportivo Alaves vs Sevilla (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Deportivo Alaves vs Sevilla este cea care va deschide runda a șasea din cadrul campionatului spaniol, aceasta fiind programată să se joace vineri seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe “Estadio Mendizorrotza”.

Deportivo Alaves vs Sevilla deschide etapa în La Liga

Tipsterii site-ului XBets nu au stat degeaba, iar în ciuda faptului că avem destul de puține meciuri azi, au venit cu câteva ponturi pariuri interesante, care sperăm să aducă profit. În acest material am analizat confruntarea dintre Deportivo Alaves vs Sevilla, pentru care am selectat un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.95, pe care îl găsești mai jos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Deportivo Alaves vs Sevilla

Gruparea gazdă este văzută ca favorită de agențiile de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc. De exemplu, cei de la Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.20 la victorie, în timp ce pentru un eventual succes al formației oaspete oferă o cotă de 3.65.

Cote pariuri Deportivo Alaves vs Sevilla
Cote pariuri Deportivo Alaves vs Sevilla

Deportivo Alaves, foarte greu de învins acasă

Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, însă, în ciuda acestui aspect, agențiile de pariuri au decis să o dea ca favorită în această înfruntare, principalul său avantaj fiind terenul propriu.

“Glorioșii” au un parcurs decent în acest început de campionat, având în vedere faptul că se situează în prima jumătate a clasamentului din La Liga, Ocupă mai exact locul al nouălea, cu șapte puncte acumulate în cinci etape, până acum reușind două victorii și un egal, suferind două înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând șapte goluri, primind șase.

După trei partide consecutive fără eșec, în care au înregistrat două victorii și o remiză, cei de la Deportivo Alaves au clacat. În ultimul meci de campionat, aceștia au mers pe terenul celor de la Espanyol, acolo unde au pierdut cu 3-2, așa că rămâne de văzut ce moral vor avea înainte de acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sivera; Tenaglia, Abqar, Sedlar, M Sanchez; Guridi, Guevara, Blanco; T Martinez, K Garcia, Conechny

Sevilla are prestații modeste în acest sezon

Este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, când amenința serios în La Liga, dar avea prestații impresionante și la nivel european. Așadar, chiar dacă are la dispoziție un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, pornește cu șansa a doua la victorie, urmând să aibă o misiune complicată, jucând în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Andaluzii sunt în acest moment pe treapta a 14-a a clasamentului din La Liga, fiind la două lungimi în spatele adversarilor lor. Aceștia au înregistrat un singur succes în campionat, remizând de două ori, suferind două înfrângeri, în toate aceste partide înscriind patru goluri, primind cu două mai multe.

Ultimul meci de campionat a fost de bun augur pentru cei de la Sevilla, aducându-le prima victorie a sezonului. Aceștia au primit vizita celor de la Getafe, în fața cărora s-au impus la scor minim, grație golului marcat de Jesus Navas, care se va retrage la finalul acestui an din cauza problemelor la șold.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Nyland; Carmona, Nianzou, Marcao; Navas, Gudelj, Sow, Pedrosa; Peque, Romero, Lukebakio

Ponturi pariuri Deportivo Alaves vs Sevilla

Poate că Sevilla este mai valoroasă, însă noi nu putem merge pe mâna sa, cel puțin dacă ținem cont de prestațiile din această stagiune. De asemenea, Alaves arată bine pe teren propriu, iar cu siguranță va avea un cuvânt de spus. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi credem că vom asista la un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.95 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.95

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite