Cagliari vs Empoli – Ponturi Pariuri Serie A 20.09.2024

Cagliari vs Empoli
Cagliari vs Empoli (sursa foto – facebook.com)

Etapa a cincea din cadrul campionatului italian se deschide cu duelul dintre Cagliari vs Empoli, acesta fiind programat să se joace vineri seara, de la ora 19:30, urmând să se dispute pe “Unipol Domus”, unde ne așteptăm ca echilibrul să fie cuvântul de ordine.

Ce pariem la Cagliari vs Empoli?

În acest material vom discuta despre confruntarea dintre Cagliari vs Empoli, pe care am trecut-o prin filtrul nostru, iar în urma analizei am ales un pariu în cota 1.62. Noi am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet, care se remarcă printr-un pachet de bun-venit extrem de generos, ce include trei bonusuri: Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Cagliari vs Empoli

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. De exemplu, la Unibet aceasta primește o cotă de 2.15 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.60.

Cote pariuri Cagliari vs Empoli
Cote pariuri Cagliari vs Empoli

Cagliari, fără victorie în această ediție de Serie A

Conform site-urilor de specialitate, este ușor peste nivelul adversarei sale atunci când vine vorba de valoarea totală a lotului, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii o dau ca favorită în această înfruntare, mai ales că are de partea sa și avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

“Roș-albaștrii” dezamăgesc în acest început de campionat, având în vedere faptul că în acest moment se situează în zona retrogradării, pe penultimul loc al clasamentului, cu doar două puncte acumulate pe parcursul celor patru etape disputate până acum.

Cei de la Cagliari au început în actuala ediție de Serie A cu două rezultate de egalitate, jucând cu AS Roma și Como, de fiecare dată pe teren propriu. Au urmat însă apoi două înfrângeri, pierzând la scor minim în fieful celor de la Lecce, fiind apoi învinși de Napoli pe teren propriu cu un categoric 0-4.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Scuffet; Zappa, Mina, Luperto; Zortea, Marin, Deiola, Augello; Gaetano, Luvumbo; Piccoli

Empoli este neînvinsă în actuala stagiune

Este, la fel ca adversara sa, una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Serie A, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții prea mari la locurile fruntașe, principalul obiectiv al acesteia fiind evitarea retrogradării.

Gruparea vizitatoare arată foarte bine în acest start de sezon, în condițiile în care în prezent se situează în prima jumătate a clasamentului din Serie A. Ocupă mai exact locul al optulea, cu șase puncte acumulate, până acum reușind o victorie și trei remize, meciuri în care a marcat trei goluri, primind două.

Cei de la Empoli, neînvinși în acest sezon, vin după trei meciuri extrem de complicate, impunându-se mai întâi cu 1-2 pe terenul celor de la AS Roma, urmând apoi două rezultate de egalitate cu Bologna și Juventus, formații care în acest sezon reprezintă Italia în Champions League.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Vasquez; Goglichidze, Ismajli, Viti; Gyasi, Henderson, Grassi, Pezzella; Maleh, Esposito; Colombo

Ponturi pariuri Cagliari vs Empoli

Protagoniste în această confruntare vor fi două echipe care împreună nu au marcat decât patru goluri în cele etape de campionat, așa că avem toate motivele să credem că vom asista la un duel extrem de echilibrat, cu puțin reușite. Așadar, vom miza pe varianta “sub 2,5 goluri”, într-o cotă de 1.62 oferită de Unibet. De asemenea, pe site-ul XBets găsiți ponturi pariuri pentru cele mai importante evenimente de azi, așa că aveți de unde să vă inspirați.

Sub 2,5 goluri @ Cota 1.62

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite