Gala RXF 47: Neveu vs Yamato – Cine va ieși învingător? Analiză și Cote Pariuri Main Event

Gala RXF 47: Neveu vs Yamato - Cine va ieși învingător? Analiză și Cote Pariuri Main Event

Ovidiu Neveu vs Yamato Zaharia vor intra în mai puțin de cateva zile în cușcă RXF. Cei doi se vor întâlni în Main Event pe 24 septembrie la Sala Polivalenta din București. Meciul lor valoreaza peste 100.000 de euro din spusele organizatorului RXF. Desigur, fanii deja au început să puna întrebări legate de cotele acestora la pariuri și cum pot profita de pe urma acestei lupte din Gala RXF 47.

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din România atunci când vine vorba despre sportul de contact. Aceștia au demostrat că o gală dedicată influencerilor poate produce un spectacol demn de vizionat de către toată lumea. Lucrurile s-au dezvoltat un pic și deja putem spune că din această gala vom avea parte de niște lupte la profesioniști.Putem spune deja acest lucru pentru că Ovidiu Neveu deja și-a făcut debutul la profesioniști și a reușit o victorie vs irlandezul Darren în gala Heroes. Desigur, în acest meci dintre cei doi, putem spune că Yamato Zaharia este favorit conform cotelor oferite de casele de pariuri online. Vedeta showbiz este cunoscut că fiind un luptător profesionist cu sute de meciuri disputate la campionatele de Kempo.

Cote Ovidiu Neveu vs Yamato Zaharia – Vorbim despre un favorit clar

Yamato Zaharia vs Ovidiu Neveu - Main Event RXF 47

Se pare că nu este suficient pentru Ovidiu Neveu o singura victoria le profesionist că acesta să plece din postura de favorit. De cele mai multe orice, luptătorul ce se antrenează în Elveția a fost considerat underdog. Puțin mai jos o să aflam și culisele acestei lupte și cum au ajuns cei doi să se înfrunte în gala RXF 47.

Pe scurt, cotele pentru Ovidiu Neveu vs Yamato Zaharia sunt următoarele:

  • Victorie Ovidiu Neveu – cota 4.20
  • Vitorie Yamato Zaharia – cota 1.15

Observam că Yamato Zaharia primește o cota de 1.15 din partea celor de pe Las Vegas și cum după am spus nu este de mirare. Vorbim despre un om ce a crescut în lupta sportului de contact și despre care am auzit că a reușit să impresioneze de fiecare data la campionatele de Kempo. În curând acesta vă disputa alte lupte la profesionist, așa că rămâne de văzut daca lupta vs Neveu este una doar din orgoliu.

JOACA CU 50 RON FARA DEPUNERE

Ovidiu Neveu vs Yamato Zaharia – Un meci cu miza

Că să putem stabili un pariu foarte bun pentru acest meci, trebuie întăi să cunoaștem detalii din culisele acestei înfruntări din Gala RXF 47. Știm foarte bine că cei doi s-au mai contract în trecut pe platforma de socializare TikTok, însă nimic nu avea să anunțe acest meci. A mers vorba în showbiz că Neveu a avut câteva tentative la adresa fostei iubite a lui Yamato, adică Ema Karter.

Se pare că de aici a început totul, însă lupta a fost stabilita imediat după ce Neveu a reușit să îl lovească pe Yamato Zaharia în ringul Heroes, în timp ce acesta arbitra meciul. De atunci, cel care deține în prezent mașină RXF se tot lauda pe internet că a reușit să îl lovească și să îl puna la podea pe luptătorul profesionist Yamato Zaharia. După ce au ajuns la un consens, aceștia au stabilit că se vor lupta pe o bursa în valoare de 100.000 de euro. În plus, cine vă căștiga meciul, o să aibă șansă de a face un film pentru adulți cu starul porno Ema Karter. Se pare că Neveu a luat în foarte serios șansă de a debuta în acesta industrie și a spus-o de mai multe ori că este gata să dea totul că acest lucru să se întâmple.

Ovidiu Neveu vs Yamato Zaharia – Pariuri ce merita incercate

Cei doi luptători se pare vor avea aceeași greutate la ora meciului din Gala RXF 47. Vorbim aici despre categoria 70kg, însă rămâne de văzut daca amândoi vor trece proba cantarului. Din spusele lui Yamato Zaharia, acesta a luat lupta foarte în serios, având în vedere că acesta deține mai multe centuri și victorii în lumea sportului de contact. Pe cealaltă parte, Neveu își dorește extrem de mult să obțină o noua victorie cu un profesionist. Să nu uitam nici de miza meciului care este una uriașa din punct de vedere financiar.

Desi la început Yamato Zaharia nu a luat lupta foarte în serios și a dat anumite declarații amuzante, în timp lucrurile s-au schimbat puțin. În fond, este vorba despre cine căștiga lupta finala din Main Event, vorbim despre palmares și imagine și de mai multe beneficii. Putem observa din declarațiile date în ultima perioada că nu este dispus să dea în spate și că vă da 100% în acest meci.

Într-un final putem spune doar atât despre meciul dintre Ovidiu Neveu vs Yamato Zaharia. În cușcă RXF totul se poate schimba într-o secunda. Vorbim despre reguli de MMA, astfel că orice pumn sau procedeu făcut corect poate termina lupta foarte rapid. Singurul pariu ce se merita plasat, având în vedere cotele oferite de agențiile online, ar fi pe victoria lui Ovidiu Neveu. Desigur, șansele acestuia sunt foarte mici, însă să nu uitam că acesta a reușit o victorie vs un profesionist. Pentru că totul să fie mult mai safe, puțin mai jos o găsiți 50 RON fară depunere. Astfel puteți plasa un pariu fară risc pe lupta celor doi sau pe toate meciurile ce se vor disputa în gala RXF 47.

JOACA CU 50 RON FARA RISC

In grupul de Telegram o sa oferim fanilor RXF un cod gratis pentru a viziona acest pay-per-view de pe 24 septembrie. Intra acum in grup si fa parte din cea mai profitabila comunitate de pariori din Romania.

INCASEAZA ACUM 50 RON FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite