Tottenham vs Brentford – Predicții Premier League 21.09.2024

Tottenham vs Brentford – Predicții Premier League 21.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, de la ora 17:00 trupa lui Radu Drăgușin va avea un nou derby londonez. Este vorba despre duelul Tottenham vs Brentford, din etapa cu numărul 5 de Premier League.

Dacă vrei îl urmărești în direct pe internaționalul român, ei bine Tottenham vs Brentford se numără pe lista de meciuri azi la TV. Digi Sport 4 urmează să transmită în direct duelul din capitală.

Pachet de 500 RON Bonus

Probleme pentru Spurs în debutul de sezon

A. Postecoglou le promitea în vară fanilor celor de la Tottenham o schimbare de atitudine și chiar trofee. Ei bine, după primele 4 etape de campionat, Spurs a bifat o singuă victorie – 4-0 în fața celor de la Everton. Echipa a mai obținut un singur punct în prima rundă, 1-1 la Leicester.

A urmat debutul lunii septembrie și un eșec pe St. James Park, 2-1 cu Newcastle. Weekend-ul trecut, Tottenham a ieșit șifonată din derby-ul Londrei de Nord cu Arsenal. Cu Radu Drăgușin pe banca de rezerve, gazdele de astăzi au cedat cu scorul de 0-1 – în urma golului marcat de Gabriel în minutul 64.

Astăzi este foarte posibil ca fundașul central al naționalei României, să revină în primul 11, după o evoluție modestă a olandezului van de Ven – care a văzut și cartonașul galben.

  • Echipă probabilă Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Kulusevski, Bentancul, Maddison – Son, Solanke, Johnson

În schimb, Postecoglou nu se poate baza pe Bissouma și Richarlison, cei care se află în procesul de recuperare.

Brentford marchează des cu Tottenham

Brentford vine și ea după un eșec în campionat, însă nu unul care a durut atât de mult. Albinele au cedat la limită pe terenul celor de la Manchester City, scor 2-1. Echipa reușea să deschidă scorul în primul minut de joc prin Wissa, însă Haaland a întors soarta partidei până în minutul 32.

Apoi, gruparea alb-roșie a bifat un succes în Cupa Ligii Angliei pe 17 septembrie, 3-1 cu Leyton Orient. În campionat, Brentford a bifat două succese până acum, 2-1 cu Crystal Palace și 3-1 cu Southampton.

  • Echipa probabilă Brentford: Flekken – Ajer, van den Berg, Pinnock, Collins, Lewis – Damsgaard, Norgaard, Janelt – Wissa, Mbeumo

T. Frank are probleme în alcătuirea primului 11. Jensen, Thiago, Hickey, Henry, Gustavo Nunes și Dasilva cel mai probabil vor rata toți meciul Tottenham vs Brentford, din cauza accidentărilor.

Derby-urileTottenham vs Brentford au fost mai mereu spectaculoase, iar oaspeții au făcut față în ultimii ani. Aceștia au bifat o victorie și două remize în precedentele 4 dueluri și au marcat în total nu mai puțin de 9 goluri. Pentru a reuși o victorie pe 21 septembrie, ”albinele” au o cotă la pariuri de 5.50.

Ce pariem în derby-ul Tottenham vs Brentford?

Sezonul precedent, derby-ul londonez Tottenham vs Brentford a livrat nu mai puțin de 9 goluri. Cele două formații au remizat în manșa tur cu scorul de 2-2, iar apoi Spurs s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-2.

Gazdele au jucători capabili să facă diferența în această după-amiază. Werner, Heung Min Son, Kulusevski, Bentancur sau chiar noul transfer Dominic Solanke pot modifica oricând tabela de marcaj. Totuși problemele în defensivă îi pot da bătăi de cap lui Postecoglou. Acesta nu a găsit încă un cuplu de fundași centrali care să îl satisfacă și tocmai de aceea Radu Drăgușin si van de Ven sunt introduși prin rotație.

Cu siguranță oaspeții nu se vor baricada în defensivă în această deplasare și vor încerca să profite de spațiile lăsate de formația gazdă, care cel mai probabil se va hazarda în ofensivă.

ambele echipe marchează @ 1.60

Am ales un pont la pariuri simplu pentru Tottenham vs Brentford, dar cu șanse bune de reușită. Cota de 1.60 merită încercată, mai ales atunci când alcătuim biletul zilei.

Tu ce alte ponturi pariuri Tottenham vs Brentford vei paria astăzi?

VREAU 500 RON BONUS PENTRU PREMIER LEAGUE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite