Crystal Palace vs Manchester United – Bet Builder Cota 2 21 septembrie

Crystal Palace vs Manchester United – Bet Builder Cota 2 21 septembrie / sursă foto Facebook.com

Sâmbătă, 21.09.2024, de la ora 19:30, Crystal Palace o va găzdui pe Manchester United în runda cu numărul 5 din Premier League. Partida se anunță una spectaculoasă, fapt pentru care am pregătit pentru tine un Bet Builder Cota 2.

Casele de pariuri online din România se așteaptă la mult echilibru pe Selhurst Park. Formația gazdă a primit la Betano o cotă pariuri de 2.75, în timp ce trupa lui Erik ten Hag este cotată cu 2.45. Dacă vrei să vezi ce am mizat pe Bet Builder-ul de cota 2 la Crystal Palace vs Manchester United, citește în continuare acest material!

100% BONUS la depunere 500 RON

Se întâlnesc două echipe ce marchează mult

Crystal Palace vine după o serie de 4 rezultate pozitive în care a reușit să marcheze de 8 ori, astfel că meciul cu Manchester United este unul pe care suporterii îl privesc cu mult entuziasm. După eșecul de pe 24 august cu West Ham, gazdele din această seară au trecut de Norwich în Cupa Ligii Angliei – 4-0 pe teren propriu.

A urmat o deplasare în campionat cu Chelsea, încheiată la egalitate – scor 1-1. Apoi, trupa lui Glasner a revenit pe teren propriu, acolo unde a remizat cu Leicester. Conduși după 46 de minute cu scorul de 2-0, cei de la Crystal Palace au revenit pe tabelă prin Mateta, cel care a bifat o dublă în minutele 47 respectiv 90+2 (penalty).

La mijlocul acestei săptămâni, Palace a bifat un nou succes în Cupa Ligii Angliei – 2-1 în fieful celor de la QPR.

  • Echipa probabila Crystal Palace: Henderson – Lacroix, Guehi, Clyne – Mitchell, Doucoure, Wharton, Munoz – Eze, Nketiah – Mateta

Chalobah, Holding, Matheus Franca și Riad au probleme de ordin medical și au șanse mici de a evolua în Crystal Palace vs Manchester United.

De partea cealaltă, Manchester United vine după cea mai clară victorie din acest sezon, în Cupa Ligii Angliei. ”Diavolii” s-au distrat pe Old Trafford cu defensiva celor de la Barnsley, pe care au învins-o cu scorul de 3-0. Rashford a deschis scorul, apoi Antony a punctat de la punctul cu var, iar Garnacho a făcut 3-0.

După pauză, Garnacho și Rashford au dus scorul la 5-0, iar Christian Eriksen a bifat o dublă în ultimele 10 minute. Cu trei zile înainte, United a făcut show și în Premier League, pe terenul celor de la Southampton. De Ligt, Rashford & Garnacho au punctat pe St Mary`s Stadium.

  • Echipă probabilă Manchester United: Onana – Dalot, Martinez, De Ligt, Mazraoui – Mainoo, Eriksen – Rashford, Bruno Fernandes, Garnacho – Zirkzee

L. Yoro, Hojlund, Lindelof, Malacia, Mason Mount și Luke Shaw alcătuiesc lista de absențe a oaspeților – toți având probleme de ordin medical.

Ce pariem în Crystal Palace vs Manchester United?

Ofensiva celor de la Crystal Palace arată destul de bine, cu Eze și Nketiah care evoluează în spatele lui Mateta. De asemenea, Will Hughes poate reprezenta și el o soluție în fața defensivei ”diavolilor”.

De partea cealaltă, United îi propune pe Zirkzee, Garnacho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford sau chiar Diallo și Ugarte. Sunt multe opțiuni pentru oaspeți, care în ciuda absențelor au un prim 11 puternic.

Bet Builder Crystal Palace vs Manchester United

Crystal Palace a reușit să se impună sezonul trecut în ambele partide cu Manchester United, astfel că Erik ten Hag are în primul rând o revansă morală de luat. Mă aștept ca United să plece acasă cu minim un punct, însă nu fără o luptă acerbă. Tocmai de aceea pe Bet Builder-ul de cota 2 am mizat pe două pronosticuri.

În primul rând, am plasat un pariu pe minim un gol al celor două formații în Crystal Palace vs Manchester United. În al doilea rând, am ales piața ”x2”. În total, am format o cotă la pariuri de 2.15, pe care am pariat-o după ce am încasat bonusul de 500 RON.

Încasează 500 RON BONUS și pariază Cota 2!
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite