Letonia vs Insulele Feroe – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Letonia vs Insulele Feroe - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024
Letonia vs Insulele Feroe – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Runda C din UEFA Nations League le aduce in etapa a doua fata in fata pe Letonia vs Insulele Feroe. Meciul va avea loc marti, 10 septembrie 2024, cu incepere de la ora 19:00, pe “Skonto stadions”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Letonii neinvinsi in precedentele 5 intalniri directe!

Selectionata pregatita de italianul Paolo Nicolato a debutat in Nations League cum nu se poate mai rau, cu un esec categoric suferit in Armenia, scor 4-1. O infrangere absolut meritat in care greselile defensive au persistat, iar atacul nu a fost nici el intr-o zi buna.

Evolutia lor modesta insa nu surprinde, Letonia fiind intr-un regres total in ultimii ani in ceea ce priveste rezultatele. Acest lucru il putem remarca foarte bine aruncand o privire pe locul ocupat in clasamentul FIFA, acolo unde se situeaza abia pe 137.

Singurul lor succes din acest a venit chiar intr-o infruntare cu Insulele Feroe consumata in Cupa Baltica, acolo unde au castigat duelul pentru locul 3, dupa un gol marcat de Andrejs Ciganiks. In 2024 au mai izbutit sa bifeze doar doua remize si tot atatea infrangeri.

  • Echipa probabila: Matrevics; Jurkovskis, Balodis, Tobers; Savalnieks, Saveljevs, Vapne, Ciganiks; Varslavans; Gutkovskis, Uldrikis

Prezentare cote Betano – Letonia vs Insulele Feroe

Letonia vs Insulele Feroe - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Reprezentativa baltica este cotata cu prima sansa in confruntarea de la Riga, aici unde sunt cotati cu 2.12 pentru a obtine toate cele 3 puncte. Operatorul online Betano ne ofera o alternativa foarte buna la goluri in Letonia vs Insulele Feroe, aici unde primim 1.50 pentru a vedea tabela schimbata in cel putin doua randuri.

Feroe un singur succes in ultimii 2 ani!

Atmosfera este mult mai pozitiva in tabara feroeza care vin dupa o evolutie incurajatoare in compania Macedoniei de Nord, cu care au terminat la egalitate acasa, scor 1-1, intalnire in care au si condus gratie unui gol marcat in minutul 9 din penalty de catre Viljormur Davidsen.

Trupa lui Håkan Ericson poate emite la o clasare in primele doua, mai ales ca pe teren propriu este o formatie destul de greu de invins, iar celelalte adversare nu sunt cu mult peste ei, in ceea ce priveste forma de moment. Remarcam faptul ca au doar un singur succes in acest an, un 0-4 in amicalul contra lui Liechtenstein.

La editia precedenta de Nations League au avut un parcurs foarte interesant care i-a clasat pe pozitia a treia, cu un total de 8 puncte intr-o grupa din care au mai facut parte Turcia, pe care au izbutit sa o si invinga acasa cu 2-1, Luxemburg, si Lituania.

  • Echipa probabila: Reynatrod; Danielsen, Askham, A. Edmundsson, Davidsen; G. Vatnhamar; Joensen, Sorensen, S. Vatnhamar, Olsen; J. Edumdsson

Ponturi Letonia vs Insuele Feroe

Nu vad o favorita certa in duelul Letonia vs Insulele Feroe, mai ales dupa ce s-a intamplat in prima etapa. Singurul avantaj al letonilor este teren propriu in opinia mea, insa consider ca si feroezii pot spera fara probleme la un rezultat pozitiv daca vor avea o evolutie la fel de buna ca in primul meci. Tinand cont ca defensiva letona a aratat foarte rau in prima etapa, am sa mizez pe cel putin un gol marcat de oaspeti.

Oaspeti - Peste 0.5 goluri @ 1.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite