România vs Lituania – Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024

România vs Lituania
România vs Lituania – Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Următorul examen pentru elevii lui Mircea Lucescu va avea loc pe 9 septembrie, de la ora 21:45, în România vs Lituania. Meciul tricolorilor din capitală va putea fi urmărit în direct atât pe Prima TV, cât și pe platforma online PrimaPlay.

Este evident unul din cele mai importante meciuri azi pentru microbiștii de la noi din țară, care își pregătesc deja cele mai tari ponturi pariuri România vs Lituania. Noi îți vom prezenta ultimele informații, echipele probabile dar și câteva recomandări de care poți ține cont atunci când alcătuiești biletul zilei.

100% BONUS la depunere 500 RON

Debut perfect pentru Mircea Lucescu

Selecționerul Mircea Lucescu a avut parte de un debut perfect în noul mandat pe banca tehnică a României. Pe 6 septembrie, tricolorii au făcut instrucție cu Kosovo în deplasare, pe care au învins-o la scor de neprezentare. După o primă jumătate de oră echilibrată, Dennis Man a spart gheața și a deschis scorul în minutul 40, din pasa lui Răzvan Marin.

”Mijlocașul central al celor de la Cagliari a reușit să își treacă și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 51. Acesta a marcat din penalty, iar la fina„Am știu ce am vrut și mă bucur că am reușit să câștigam. Nimeni nu se aștepta să câștigam în Kosovo cu 3-0. Mă bucur pentru echipă, suntem ferciți pentru nea Mircea, pentru că a venit alături de noi. Încearcă să ne dea din experiența lui.”

Tricolorii nu s-au oprit din atacuri și au reușit să marcheze și golul 3, în minutul 82. Valentin Mihăilă și Denis Drăguș au colaborat la faza reușitei ce a închis tabela de marcaj. Pe final, kosovarii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Vojvoda din minutul 85.

Astăzi este puțin probabil să apară modificări în primul 11 al lui Il Luce, în condițiile în care lucrurile au mers perfect la Pristina.

  • Echipă probabilă România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – Răzvan Marin, Marius Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

Lituania, o echipă modestă în ofensivă

Lituania este o reprezentativă modestă, ce nu impresionează în compartimentul ofensiv. Oaspeții de astăzi au reușit în 2024 să marcheze doar două goluri în două partide cu Gibraltar, o națională cu fotbaliști semi-profesioniști. De altfel, lituanienii au o singură reușită în ultimele 4 întâlniri directe cu România.

Debutul în actuala ediție de Nations League a fost cu stângul, pe teren propriu – contra Ciprului. Naționala lui Jankauskas a pierdut cu scorul de 0-1, după reușita lui Pittas din minutul 34. După pauză, Lituania nu a putut pune prea multă presiune la poarta adversă, având doar 2 șuturi pe spațiul porții și 2 cornere.

  • Echipă probabilă Lituania: Gertmonas – Lasickas, Tutyskinar, Girdvaniis, Paulaskas, Sirvys – Dolznikov, Kalinauskas, Vorobjovas, Slivka – Kucys

Este posibil să apară câteva modificări în primul 11, însă selecționerul nu are foarte multe opțiuni. Lituania nu are în lot jucători ce evoluează în campionate importante ale Europei, astfel că diferența de valoare față de România este una foarte mare.

Ce ponturi pariuri plasăm în România vs Lituania?

România vs Lituania este un duel dezechilibrat, iar cotele la pariuri acordate de către operatorii online licențiați la noi în țară confirmă acest lucru. În momentul de față, la Betano, cota la pariuri a tricolorilor este 1.28. De partea cealaltă, lituanienii au o cotă pariuri de 13.00 pentru a realiza o surpriză la București.

Este puțin probabil însă să vedem un astfel de scenariu, astfel că pentru pronosticul principal mergem pe un Bet Builder de cotă 1.50 – România se impune și marchează minim 2 goluri.

România câștigă și marchează minim 2 goluri @ 1.50

De altfel, un alt pronostic destul de bun la România vs Lituania, cu șanse mari de reușită – este ”nu marchează ambele echipe”, la o cotă de 1.50. Dacă Drăgușin & co. au putut evita primirea unui gol în Kosovo, aceștia pot păstra poarta intactă pe teren propriu, în fața unei naționale ce nu a modificat tabela de marcaj cu Cipru.

Ce alte pronosticuri la pariuri România vs Lituania crezi că mai putem încerca diseară?

PARIAZĂ PE NATIONS LEAGUE CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite