Belarus vs Bulgaria – Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024

Belarus vs Bulgaria - Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024
Belarus vs Bulgaria – Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Liga C din UEFA Nations League le aduce in prima etapa fata in fata pe Belarus vs Bulgaria. Partida se va consuma joi, 5 septembrie 2024, de la ora 21:45, si va fi gazduita de “Zte Arena”, si il va avea la centru pe Ovidiu Hategan.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Belarus nu a marcat in precedetentele 4 jocuri!

Reperezentativa bielorusa este in cadere libera in ultimii ani, iar rezultatele inregistrate in aceasta perioada i-au dus pana pe locul 99 in lume. Totusi inca nu si-a atins cel mai jos loc in ceea ce priveste clasamentul modial, cea mai slaba clasare a lor inregistrandu-se in martie 1994 cand a fost pe 142 in clasamentul FIFA.

Nu doar ca nu au reusit sa castige nici macar un joc din cele 4 disputate in 2024, insa nici macar nu au izbutit sa marcheze. In cele 4 jocuri amicale nu au izbutit decat un rezultat pozitiv, un 0-0 in compania Maltei, si 3 infrangeri in care au incasat un total de 10 goluri.

In editia anterioara a Nations League, “bielyia kryly” s-au prezentat extrem de modest, terminand pe ultima pozitie, cu un total de 3 puncte venit doar in urma egalurilor. Din primavara lui 2021 si pana acum, gazdele de astazi au obtinut doar doua succese, ambele venite in actiunea din noiembrie 2023, atunci cand au castigat la limita duelurile cu Kosovo si Andorra, partide din preliminariile pentru EURO 2024.

  • Echipa probabila: Pavlyuchenko; Volkov, Martynovich, Polyakov; Ebong, Gromyko, Yablonskiy, Klimovich, Pechenin; Bakhar, Antilevski

Cote pariuri Betano – Belarus vs Bulgaria

Belarus vs Bulgaria - Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024

Remizele predomina in lista rezultatelor inregistrate de bulgarii in ultima vreme, iar astazi la un astfel de rezultat in Belarus vs Bulgaria primim 3.20. Formatia vizitatoare este vazuta totusi usor favorita astazi de catre operatorul online Betano care le atribuie 1.91 pentru a castiga meciul de azi.

Bulgaria neinvinsa in 2024!

Vecina noastra abordeaza meciul de azi cu incredere, avand in vedere ca nu au pierdut de la venirea lui Ilian Iliev in decembrie 2023, bulgarii nu au pierdut, inregistrand un total de 5 rezultate de egalitate, si o victorie la limita in confruntarea amicala contra Tanzaniei.

In precedenta lor actiune, cea desfasurata in vara, “lavovete” intalneau la acea vreme doua echipe calificate la turneul final. Mai intai au venit la Bucuresti pentru disputa contra Romaniei, cu care au facut 0-0, ca mai apoi sa termine 1-1 duelul disputat cu Slovenia.

Bulgarii s-au prezentat mult mai bine fata de adversari lor in precedenta editia a acestei competitii cand au terminat pe pozitia secunda, cu 9 puncte, insa la o distanta considerabila de Georgia, care a avut cu 7 puncte mai mult. Daca vor indrazni mai mult, in acasta campanie ar putea avea o sansa buna sa termine pe primul loc, mai ales ca din grupa mai fac parte Luxemburg si Irlanda de Nord.

  • Echipa probabila: Dyulgerov; Tombak, Petkov, Antov, Lyaskov; Gruev, Kostadinov; Despodov, Krastev, M. Minchev; G. Minchev

Pontul nostru – Belarus vs Bulgaria

Defensiv echipa Bulgariei arata ceva mai bine de la venirea noului antrenor, insa calea spre gol nu prea au gasit-o deseori in ultima vreme, si avand in vedere si limita pe care o arata si adversari lor in joc, nu cred ca vom asista la un duel cu foarte multe goluri. Asadar la intalnirea Belarus vs Bulgaria voi miza pe cel mult doua goluri marcate.

Sub 2.5 goluri @ 1.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite