Argentina vs Chile – Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 06.09.2024

Argentina vs Chile
Argentina vs Chile (sursa foto – facebook.com)

În această noapte, cu începere la ora 03:00, se va juca partida dintre Argentina vs Chile, aceasta contând pentru etapa a șaptea din cadrul preliminariilor sud-americane pentru Campionatul Mondial, urmând să se dispute la Buenos Aires, pe “Estadio Monumental”.

Vedem spectacol la Argentina vs Chile?

Argentina vs Chile a devenit deja un clasic al Americii de Sud, având în vedere faptul că cele două naționale s-au duelat de foarte multe ori în ultimii ani, cu timpul devenind foarte dezechilibrat. Noi am trecut această confruntare prin filtrul nostru și ne-am oprit atenția asupra unui pronostic într-o cotă de 1.58. În continuarea acestui material găsești analiza duelului, dar și recomandarea noastră.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Argentina vs Chile

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, reprezentativa Argentinei pornește ca mare favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind net superioară adversrei sale. De exemplu, Unibet îi atribuie cota 1.37 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor din Chile oferă cota 9.00.

Cote pariuri Argentina vs Chile
Cote pariuri Argentina vs Chile

Argentina vine după 11 victorii consecutive

Putem spune fără să stăm prea mult pe gânduri că este una dintre cele mai importante naționale ale planetei, dacă ne raportăm la performanțele obținute de aceasta în ultimii ani. Evident, bookmakerii o dau ca mare favorită la victorie, urmând ce-i drept să înfrunte un adversar modest.

Argentina, campioana mondială en titre, va merge cel mai probabil și la turneul din 2026, având în vedere faptul că se descurcă de minune în preliminarii. Este prima în clasament, cu 15 puncte acumulate în șase etape, înregistrând cinci victorii și un eșec, în urma acestor jocuri marcând opt goluri, primind doar două.

Reprezentativa pregătită de Lionel Scaloni traversează o perioadă foarte bună, având în vedere faptul că vine după 11 victorii consecutive, ultima dată dând piept cu naționala Columbiei în finala de la Copa America, în care s-a impus la scor minim, în extra-time.

  • ECHIPA PROBABILĂ: E. Martinez; Molina, Romero, Li. Martinez, Barco; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Gonzalez, La. Martinez, Alvarez

Chile, departe de nivelul din urmă cu un deceniu

Este la ani lumină de nivelul din urmă cu câțiva ani, când strălucea la Copa America și avea prestații admirabile și la nivelul Campionatului Mondial. În prezent, aceasta dispune de o generație modestă, cu care nu mai poate avea speranțe mari la performanțe important.

“La Roja” a ratat ultimele două ediții de Campionat Mondial, iar aceasta tremură și pentru calificarea la ediția de peste doi ani, având în vedere faptul că are un parcurs dezastruos în aceste preliminarii. E drept, este a opta în clasament, la egalitate cu Paraguay, ocupanta locului al șaptelea, care duce la baraj.

Jocul este însă cel care le dă emoții fanilor reprezentativei statului Chile, având prestații modeste în ultimul timp. În actuala campanie de calificare nu a obținut decât un singur succes, în timp ce la Copa America a fost eliminată încă din grupe, adunând doar două puncte, nereușind să înscrie vreun gol.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Arias; Isla, Lichnovsky, Maripan, Mena; Nunez, Pulgar, Echeverria; Osorio, Vargas, Brereton Diaz

Ponturi pariuri Argentina vs Chile

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorică, Argentina fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Chiar și fără Messi, ne așteptăm ca argentinienii să se descurce de minune, mai ales că joacă acasă, de aceea vom miza pe faptul că vor marca de minim două ori. Recomandarea noastră primește o cotă foarte bună de 1.58 la agenția de pariuri online Unibet.

Argentina peste 1,5 goluri @ Cota 1.58

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite