Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024 – reușim să bifăm un câștig?

Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024 - reușim să bifăm un câștig?
Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024 – reușim să bifăm un câștig? (sursa foto – facebook.com)

Ne pregătim de ultima zi de dinaintea pauzei provocate de meciurile echipelor naționale, așa că vrem să profităm din plin. Pentru astăzi am alcătuit din nou Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024, iar de data aceasta sperăm să bifăm un câștig, după ce ieri am pierdut pe un singur meci, Bologna nereușind să se impună acasă cu Empoli.

Am apelat la oferta agenției de pariuri online Las Vegas, unde poți revendica un bonus gratuit de 50 RON. Accesează unul dintre bannerele din articol, înregistrează-te cu un cont nou, verifică-l, iar apoi te poți bucura de unul dintre cele mai bune bonusuri fără depunere pentru pariurile sportive.

MeciOraCotaPronostic
Genoa vs Verona19:301.58Gazdele câștigă minim o repriză
Fiorentina vs Monza19:301.40Gazdele câștigă minim o repriză
Juventus vs AS Roma21:451.42Gazdele câștigă minim o repriză
Tabel Ponturi Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024

Pentru Biletul Zilei Azi Serie A am ales trei variante de pariere, care, în mod normal nu ar trebui să ne dea prea multe bătăi de cap. Așadar, am reușit să obținem o cotă de 3, pe care v-o prezentăm în continuarea acestui material.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024

Pe primul meci ales pe Biletul Zilei din Serie A le avem ca protagoniste pe Genoa și Hellas Verona. Noi ne așteptăm ca gruparea gazdă să facă o figură frumoasă și să obțină toate cele trei puncte puse în joc. Este într-o formă mai bună, are un plus de valoare și beneficiază de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii vor avea și ei un rol important. Totuși, vom paria la siguranță, de aceea vom miza pe faptul că va câștiga cel puțin una dintre reprize.

Biletul Zilei Azi Serie A Fiorentina vs Monza, cota 3

Fiorentina este mare favorită la victorie în duelul de pe teren propriu cu modesta Monza. Este totuși una dintre cele mai importante echipe din cadrul fotbalului italian, care în ultimele sezoane s-a descurcat admirabil atât pe plan intern, cât și la nivel european, jucând ultimele două finale de Conference League, unde s-a calificat și în acest sezon. Gruparea “viola” înfruntă un adversar modest, care nu impresionează deloc în acest început de sezon, așa că nu ar trebui să aibă probleme în a obține cele trei puncte.

Pariem cu 50 RON gratis pe Biletul Zilei Azi Serie A

Juventus vs AS Roma este fără dubii unul dintre cele mai tari meciuri de azi, așa că nu putea lipsi de pe Biletul Zilei Azi Serie A. Dacă ținem cont atât de valoarea celor două echipe, dar mai ales de prestațiile din acest început de sezon, putem spune fără să stăm pe gânduri că gruparea torineză este mult mai bună. Aceasta vine după două victorii la scor de neprezentare, spre deosebire de adversara sa, care încă este în căutarea primului succes. Așadar, avem multe motive să credem că Juventus se va impune sau cel puțin va câștiga una dintre reprize.

Biletul Zilei Azi Serie A, cota 3 din 3 pariuri

După cum puteți vedea, am ales să pariem la siguranță. Evident, acest termen este irelevant în lumea pariurilor sportive, însă, totuși, încercăm să facem tot posibilul pentru a ne maximiza șansele de reușită. Sperăm că acest bilet ne va aduce câștiguri, iar dacă nu doriți să îl pariați sau căutați alte ponturi fotbal azi, pe site-ul XBets găsiți o mulțime de recomandări.

Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024
Biletul Zilei Azi Serie A 01.09.2024
PLASEAZĂ BILETUL ZILEI DIN SERIE A CU 50 RON GRATIS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite