Sevilla vs Girona – Ponturi Pariuri La Liga 01.09.2024

Sevilla vs Girona - Ponturi Pariuri La Liga 01.09.2024
Sevilla vs Girona (sursa foto – facebook.com)

Sevilla vs Girona este fără dubii unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei în La Liga, acesta fiind programat să se joace seara, de la ora 20:00, pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Putem urmări acest meci de fotbal la TV, fiind transmis de canalele Digi Sport 2 și Prima Sport 4.

Vedem spectacol la Sevilla vs Girona?

Într-o astfel de confruntare este recomandat să evităm pariurile pe soliști, fiind totuși destul de complicată, fiind deschisă oricărui rezultat. Noi ne așteptăm însă să avem parte de spectacol, iar reușitele să nu lipsească, motiv pentru care am ales să ne bazăm pe un pariu pe goluri, într-o cotă de 1.54 oferită de Unibet, agenție de pariuri online care se remarcă printr-un pachet de bun-venit extrem de generos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Sevilla vs Girona

Gruparea gazdă este ușor favorită în Sevilla vs Girona, cel puțin dacă ne raportăm la cotele oferite de agențiile de pariuri. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.40 la victorie, în timp ce pentru un succes al formației vizitatoare oferă o cotă de 2.80.

Cote pariuri Sevilla vs Girona
Cote pariuri Sevilla vs Girona

Sevilla caută primul succes în La Liga

Vorbim de una dintre echipele de tradiție ale fotbalului din Spania, care ani la rândul a reprezentat La Liga cu succes în cupele europene, trecându-și în palmares realizări importante, mai ales în Europa League, acolo unde este “regină absolută”.

Ce-i drept, gruparea andaluză traversează o perioadă mai grea, având prestații modeste de o bună bucată de timp. De exemplu, în sezonul anterior, aceasta a terminat pe un modest loc 14 în clasamentul din La Liga, cu doar 41 de puncte acumulate pe parcursul celor 38 de etape disputate.

Cei de la Sevilla nu au început grozav nici în actuala ediție de La Liga, având în vedere faptul că sunt fără victorie după trei etape, adunând doar două puncte până acum. Aceștia au remizat în deplasare cu Las Palmas și Mallorca, pierzând pe teren propriu cu Villarreal, într-un meci încheiat 1-2, în care au primit golul decisiv în minutul 90+5.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Nyland; Carmona, Nyland, Salas, Pedrosa; Juanlu, Lokonga, Agoume; Lukebakio, Ocampos, Romero

Girona vine după o victorie spectaculoasă

Este una dintre surprizele sezonului precedent, echipă pe care o vom vedea la treabă în acest sezon în Liga Campionilor, acolo unde va avea un parcurs extrem de complicat, urmând să dea piept cu PSG, Feyenoord, Slovan Bratislava, PSV Eindhoven, Sturm Graz, Liverpool, AC Milan și Arsenal.

Pe hârtie, aceasta dispune de un lot mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și prestații mult mai solide în ultimul an, însă, cu toate acestea, bookmakerii o dau ca outsideră în acest duel, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând totuși în deplasare.

Cei de la Girona au avut parte de un start modest în această ediție de La Liga, având în vedere faptul că au scos un singur punct în primele două etape, remizând cu Real Betis în deplasare, pierzând apoi în fieful celor de la Atletico Madrid. Aceștia s-au descătușat însă în ultima etapă, câștigând cu un categoric 4-0 în disputa cu Osasuna.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga; Frances, Lopez, Blind, Gutierrez; Herrera, Romeu, Martin; Tsygankov, Gil, Ruiz

Ponturi pariuri Sevilla vs Girona

Poate că Girona are un moral mai bun și este ușor peste nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, noi nu vom merge pe mâna sa în această partidă, deoarece Sevilla este capabilă să pună mari probleme, mai ales că joacă acasă. Noi așteptăm un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.54 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.54

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite