Ajax vs Jagiellonia – Ponturi Pariuri Europa League

Ajax vs Jagiellonia - Ponturi Pariuri Europa League
Ajax vs Jagiellonia (sursa foto – facebook.com)

Joi, în data de 29 august, cu începere la ora 21:00, va avea loc duelul dintre Ajax vs Jagiellonia, acesta fiind de altfel unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi din play-off-ul Europa League, urmând să se dispute la Amsterdam, pe Johan Cruijff Arena.

Ponturi pariuri Ajax vs Jagiellonia

Olandezii au decis calificarea încă din manșa tur, câștigând în manieră categorică pe teren propriu, însă noi ne așteptăm ca aceștia să strălucească și în această partidă, fiind mult mai puternici decât adversari lor, beneficiind și de avantajul propriului teren. Așadar, recomandăm pariu în cota 1.52, pe care l-am ales de la Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de generos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Ajax vs Jagiellonia

Așa cum era și normal de altfel, gruparea gazdă este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, fiind ce-i drept net superioară. La Unibet, aceasta primește o cotă infimă de 1.16 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 12.50.

Cote pariuri Ajax vs Jagiellonia
Cote pariuri Ajax vs Jagiellonia

Ajax este cu un picior în Europa League

Este o echipă mult mai valoroasă, care are de asemenea și performanțe mult mai mari, având astfel și un mare plus de experiență, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă la victorie, mai ales că joacă acasă, unde poate profita din plin de sprijinul propriilor suporteri.

În sezonul precedent, “lăncierii” au avut un început dezastruos în campionatul intern, la un moment dat fiind la retrogradare. În cele din urmă, au reușit să termine pe locul al cincilea al clasamentului din Eredivisie, ajungând în preliminariile Europa League, fiind ca și calificați în competiție.

Cei de la Ajax au început din turul al doilea, unde au dat piept cu sârbii de la Vojvodina, câștigând ambele manșe, impunându-se cu 4-1 la general. Au avut-o apoi ca adversară pe Panathinaikos, cu care s-au chinuit serios, calificându-se abia după loviturile de departajare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pasveer; Rensch, Sutalo, Rugani, Hato; Taylor, Henderson, Van den Boomen; Traore, Brobbey, Godts

Jagiellonia, cu gândul la grupele Conference League

Este o echipă mică, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, așa că, după cum era și normal de altfel, casele de pariuri o dau ca “victimă sigură” în acest duel, urmând totuși să aibă o misiune extrem de grea.

Polonezii, spre deosebire de adversarii lor, au început în actuala stagiune din preliminariile Champions League, mai exact din turul al doilea, unde au trecut de Panevezys, câștigând cu 7-1 la general, pierzând însă apoi în manieră categorică în dubla cu Bodo/Glimt, scor 1-5.

De menționat faptul că cei de la Jagiellonia traversează o perioadă foarte slabă, având în vedere faptul că vin după o serie negativă de cinci înfrângeri consecutive, în urma acestor jocuri marcând doar cinci goluri, primind nu mai puțin de 16, așa că pare greu de crezut că vor putea reuși mare lucru în acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Abramowicz; Sacek, Skrzpczak, Dieguez, Moutinho; Marczuk, Nene, Romanczuk, Churlinov; Imaz; Pululu

Pariem pe favorită la Ajax vs Jagiellonia

După ce s-a impus cu 1-4 în tur, Ajax este cu un picior în Europa League, însă noi ne așteptăm ca aceasta să își respecte blazonul și la retur și să dea totul pentru a se impune în mod clar, mai ales că joacă totuși în fața propriilor fani. Bazându-ne pe valoarea pe care o are, dar și pe faptul că are mult mai multă experiență, vom miza cu mare încredere pe un succes clar al său. Așadar, pariul nostru la Ajax vs Jagiellonia este “1 pauză / 1 final”, la o cotă de 1.52 oferită de Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.52

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite