Kilmarnock vs FC Copenhaga – Ponturi pariuri Conference League

Kilmarnock vs FC Copenhaga - Ponturi pariuri Conference League
Kilmarnock vs FC Copenhaga – Ponturi pariuri Conference League – Sursa foto: Facebook

Intr-unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din play-off-ul UEFA Conference League se vor intalni scotienii de la Kilmarnock vs FC Copenhaga. Partida se va consuma joi, 29 august 2024, de la ora 21:00, pe “Rugby Park”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Kilmarnock sufera din punct de vedere al formei

“The Pryde of Ayshire” nu se regasesc in acest debut de sezon in care au izbutit doar o singura victorie, cea de la Tromso, scor 0-1,din returul rundei anterioare care le-a adus in cele din urma si calificarea in acest play-off de UEFA Conference League.

Dupa acel succes, lucruril au mers tot mai rau pentru trupa pregatita de Derek McInnes care a fost mai intai eliminata de Motherwell in optimile Cupei Ligii Scotiei, iar saptamana trecuta au pierdut ambele deplasari cu 2-0, la FC Copenhaga si Aberdeen.

Asadar, sansele scotienilor de a produce un rezultat de calificare astazi sunt extrem de mici, avand in vedere evolutiile extrem de modeste pe care le-au avut pana acum mai ales din punct de vedere ofensiv. Doar 4 goluri au marcat gazdele de astazi in primele 9 meciuri ale sezonului.

  • Echipa probabila: O’Hara; Burroughs, Wright, Mayo, Bainbridge; Lyons, Donnelly, Watson; Armstrong, Watkins, Anderson

Prezentare cote Betano – Kilmarnock vs FC Copenhaga

Kilmarnock vs FC Copenhaga - Ponturi pariuri Conference League

Asa cum era de astepatt, echipa din capitala Danemarcei este cotata cu prima sansa de catre casele de pariuri online care le atribuie o cota de 1.72 pentru a iesi invingatori si in Scotia.

Danezii pornesc ca mari favoriti la calificare!

Fosta campioana a Danemarcei a facut joia trecuta un pas aproape decisiv catre grupele UEFA Conference League, dupa ce i-au invins pe scotieni cu scorul de 2-0. O victorie obtinuta cu destul de multa transpiratie, desi au dominat partida intr-o maniera categorica.

Nu mai putin de 18 ocazii de gol si-au creat baietii lui Jacob Neestrup. Din punct de vedere al posesiei diferenta a fost si mai clara, 82% din timp mingea apartinand danezilor. Daca vor intra la fel de concentrati si astazi nu cred ca danezii vor avea probleme in obtinerea unui nou succes in meciul de azi.

In weekend, oaspeti de astazi au evoluat tot in deplasare, la Nordsjaelland, acolo unde suferit al doilea esec consecutiv pe teren strain, asta dupa ce au fost depasiti cu 3-2. Totusi, bilantul lor in deplasare ramane unul pozitiv, avand in vedere ca pe primele 3 le-au castigat.

  • Echipa probabila: Trott; Gocholeishvili, Vavro, Pereira, Lopez; Froholdt, Diks, Mattsson; Elyounoussi, Oskarsson, Achouri

Ponturi pariuri – Kilmarnock vs FC Copenhaga

Kilmarnock vs FC Copenhaga. Nu cred ca danezii se vor lasa in baza rezultatului din prima mansa asa cum a facut in turul precedent si au avut mari probleme, si ma astept sa trateze foarte serios aceasta vizita in care consider ca au toate sansele sa se impuna daca vor intrat concentrati inca din primul minut. Asadar, am mizat pe un pronostic ceva mai “safe” aici, la o cota ce merita plasata pe biletele noastre.

Oaspeti - Castiga oricare repriza @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite