TSC vs Maccabi Tel Aviv – Ponturi pariuri Europa League 29.08.2024

TSC vs Maccabi Tel Aviv - Ponturi pariuri Europa League 29.08.2024
TSC vs Maccabi Tel Aviv – Ponturi pariuri Europa League 29.08.2024 – Sursa foto: Facebook

Mansa retur a play-off-ului UEFA Europa League le aduce fata in fata pe TSC vs Maccabi Tel Aviv intr-o partida ce va avea loc joi, 29 august 2024, de la ora 22:00, pe “TSC Arena”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Fac sarbii “remontada”?

Aflati la doar a treia lor prezenta pe blan european, formatia din Backa Topola au asigurata prezenta intr-o grupa europeana, performanta pe care au realizat-o in premiera stagiunea trecuta, atunci cand au fost prezenti chiar in grupele Europa League.

Au ramas insa doar cu calificarea, sarbii terminand ultimii cu doar un singur punct acumulat intr-o confruntare cu grecii de la Olympiakos. In restul partidelor au pierdut, iar golaverajul lor nu a fost deloc stralucit, marcand doar 6 goluri, iar defensiva a fost depasita in nu mai putin de 19 randuri.

Sansele de a obtine calificarea sunt destul de reduse, avand in vedere ca trupa pregatita de Dean Klafurić are de recuperat un deficit de 3 golur, iar pentru meciul de azi nu se vor putea baza pe Mateja Djordjevic si Mihajlo Banjac ambii vazut direct cartonasul rosu in prima mansa.

  • Echipa probabila: Ilic; Vlalukin, Jovanovic, Stevanovic, Petrovic; Radin, Capan, Dakovac; Jovanovic, Cirkovic, Pantovic

Prezentare cote Betano – TSC vs Maccabi Tel Aviv

TSC vs Maccabi Tel Aviv - Ponturi pariuri Europa League 29.08.2024

Precedentele 4 jocuri ale israelienilor s-au incheiat in “peste 2.5 goluri”, iar astazi pentru acest pronostic operatorul online Betano ne ofera o cota excelenta de 1.80.

Maccabi ca si calificata dupa prima mansa

Trupa din Tel Aviv si-a respectat blazonul in prima mansa, si au profitat la maximum de “cadourile” pe care le-au facut adversari lor care le-au oferit posbilitatea de a evolua in superioritate numerica intreaga repriza secunda in care au si marcat doua dintre cele 3 reusite.

O evolutie excelenta a avut-o duo-ul Dor Tugerman si Dor Peretz care au marcat si au oferit cate o pasa decisiva. De la intoarcerea la echipa de la Jocurile Olimpice ce au avut loc la Paris, Tugerman si-a trecut in cont in cele 4 aparitii doua goluri si 3 assisturi.

Singurele vizite facute pana acum de echipa lui Žarko Lazetić au fost cele doua din cupele europene. A fost mai intai vizita de la Bucuresti, cu cei de la FCSB, acolo unde au facut 1-1 in turul preliminariilor UCL, si victoria din Lituania, 1-2 contra lui FK Panezevys.

  • Echipa probabila: Mishpati; Yehezkel, Shlomo, Asante, Davidzada; Peretz, Sissoko, Kanichowsky; Davida, Layous, Turgeman

Ponturi pariuri TSC vs Maccabi Tel Aviv

TSC vs Maccabi Tel Aviv. Avand in vedere faptul ca soarta calificarii este aproape decisa cred ca vom vedea un meci destul de spectaculos, in care sarbii vor incerca sa joaca cartea atacului, insa ramane de vazut cat de buna va fi aceasta abordare. Maccabi se afla in mare forma si ma astept ca si astazi sa puncteze pe tabela de marcaj.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite