Bogdan vs Rus – Ponturi Pariuri Ziua 1 US Open 2024

Ponturi Bogdan vs Rus - US Open
Sursa foto: Instagram

Ana Bogdan își începe aventura în al patrulea turneu de Grand Slam al anului împotriva olandezei Arantxa Rus. Pe terenul 10 se va disputa duelul Bogdan vs Rus, ultimul din cele 4 programate pe 26 august. Învingătoarea acestui duel o va întâlni în a doua rundă pe cea care se va impune în partida dintre Anna Blinkova și Emma Navarro, cap de serie numărul 13.

Cote pariuri Bogdan vs Rus

Ponturi Bogdan vs Rus - US Open
Cote pariuri Bogdan vs Rus

Multe case de pariuri online licențiate văd o partida destul de echilibrată. Românca pornește ușor favorită, având cota 1.78 la victorie la Betano, în vreme ce Rus este cotată cu 2.18. Acestea sunt cotele mărite. Dacă dorești însă să beneficiezi de un câștig anticipat în cazul în care jucătoarea pe care ai mizat va câștiga cu 6-0 sau 6-1 primul set trebuie să alegi cotele normale. Acestea sunt 1.75 pentru româncă și 2.1 penrtru olandeză.

100% BONUS la depunere 500 RON

La Betano poți alege din peste 100 opțiuni de pariere în vederea duelului Bogdan vs Rus. Printre acestea se numără pariuri pe ași, pe duble greșeli, pe breakuri, chiar și pe durata meciului, dar și a primului set. Totodată, partida poate fi urmărită în transmisiune directă la Betano.

Va repeta Ana Bogdan performanța de la Roland Garros?

În vârstă de 31 ani, Ana Bogdan se află pe locul 91 în clasamentul WTA. Nu a trecut foarte mult de când românca reușea cea mai bună clasare din carieră. Este vorba de locul 39, obținut în luna iulie a anului trecut. De atunci însă, rare au fost momentele de sclipire ale româncei.

Cel mai bun rezultat din acest an pentru Ana îl reprezintă prezența în finala de la Cluj. Acolo pierdea în fața cehoaicei Pliskova. La Cleveland, în cel mai recent turneu disputat, ajungea în sferturi, după ce era nevoită să dispute 3 tururi de calificare. În primul tur de pe tabloul principal o elimina pe Leylah Fernandez, cap de serie numărul 2, după ce pierdea primul set cu 1-6. 

Cât despre turneele de Grand Slam, la Australian Open și Wimbledon se oprea în primul tur. La Roland Garros ajungea însă în runda a treia. În al doilea tur reușea o performanță remarcabilă, eliminând-o pe Pavlyuchenkova, cap de serie numărul 20. 

La 7 ediții de US Open participa până acum. Cea mai bună performanță o reprezintă accederea în turul secund, rezultat care venea în 2016, 2017, 2018 și 2019. Anul trecut era eliminată în prima rundă de americanca Sofia Kenin.

Rus are un palmares dezastruos la US Open

Arantxa Rus se află la doar două poziții și 7 puncte în spatele Anei Bogdan. Cea mai bună clasare pentru jucătoarea în vârstă de 33 ani o reprezintă locul 41, performanță atinsă la sfârșitul anului 2021. 

În această lună ajungea într-o finală, însă la un turneu challenger. Se întâmpla la Hamburg, unde era învinsă de Ana Bondar în ultimul act. Asta, după ce în semifinale o învingea pe Gabriela Ruse. La jumătatea lunii iulie întâlnea o altă româncă. Se întampla la turneul de la Palermo, unde Irina Begu o învingea în optimi. 

Tot în iulie Rus se impunea la Haga, într-un turneu ITF. Atât la Australian Open, Roland Garros, cât și la Wimbledon, chiar și la Jocurile Olimpice, Rus era eliminată în runda a doua. Sperăm ca acum să nu treacă însă de prima rundă. 

În 12 ediții de US Open participa Arantxa  Rus până acum, interval în care obținea doar 5 victorii. O singură dată trecea de prima rundă. Se întampla în 2011, când în a doua rundă era eliminată de liderul mondial de atunci, daneza Caroline Wozniacki.

Bogdan vs Rus – întâlniri directe

Ana Bogdan și Arantxa Rus se întâlneau în 4 rânduri până acum, de fiecare dată impunându-se reprezentanta noastră. Singura întâlnire pe hard outdoor se petrecea în 2015. Ultima avea loc în acest an, în sferturile de finală de la Cluj. Rus se impunea în primul set, însă le pierdea la ție-break pe următoarele două. De altfel, Bogdan pierdea primul set și la Australian Open

Ponturi Pariuri US Open – Bogdan vs Rus

În ultimul timp Ana Bogdan ne-a obișnuit cu meciuri lungi, cel puțin în cele importante. Atât la Australian Open, cât și la Wimbledon, pierdea în primul tur în maximum de seturi. Prin urmare, voi merge pe ponturi US Open Bogdan vs Rus privind durata. 

Peste 113.5 minute @ 1.83
PARIAZA PE MECI CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite