Cota 2 din fotbal 25 august – Jucam doua soliste?

Cota 2 din fotbal 25 august - Jucam doua soliste
Sursa foto: AS Roma ( oficial Facebook)

Dupa o zi de sambata perfecta in care am reusit sa bifam cota 2 din fotbal, iata ca revenim astazi si incercam sa jucam doua soliste. Putem spune ca ieri am avut parte de o zi foarte buna, astfel ca astazi nu imi doresc sa ma complic prea mult. Am gasit in oferta celor de la Betano, doua cote foarte bune, asa ca putin mai jos o sa vi le prezint si voua.

MeciOraPronosticCota
Marseille vs Reim21:451 solist1.50
AS Roma vs Empoli21:45Pauza sau Final 11.40
Cote Betano – 25 august
PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

Dupa cum observati, avem doua evenimente ce se anunta foarte interesante. Fara indoiala pe site-ul comunitatii o sa gasiti si alte pronosticuri interesante ce o sa va inspire. Nu uitati sa intrati in grupul de Telegram, acolo unde desfasuram diferite proiecte. Va asteptam!

Cota 2 din fotbal – 25 august

  • Roberto De Zerbi si-a inceput mandatul la noua sa echipa cum nu se poate mai bine, adica cu un un succes de o maniera categorica obtinut pe terenul ocupantei locului 3 in stagiunea anterioara de Ligue 1, Brest, pe care au invins-o cu un categoric 1-5.  Ii vad ca mari favoriti pe cei de la Marseille care au aratat un fotbal solid in prima etapa, si cred ca au toate sansele sa isi treaca cele 3 puncte si din duelul de astazi in care intalnesc Reims, formatie ce a avut o evolutie extrem de stearsa. 
  • AS Roma caută să dea replica după evoluția modestă din prima etapă. Debutul în noua stagiune nu a fost chiar cel dorit pentru trupa lui Daniele De Rossi, având în vedere faptul că s-a deplasat în fieful modestei Cagliari, acolo unde nu a reușit să scoată decât un singur punct, după un meci în care, deși a dominat, nu a reușit să înscrie. Gruparea gazdă este net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, așa că avem mari asteptări de la aceasta. Este o echipă care are un mare plus de experiență, fiind de asemenea avantajată și de faptul că joacă pe teren propriu. Așadar, la duelul dintre AS Roma vs Empoli ne îndreptăm atenția spre un pariu pe gazde.
Păreri Betano bonus de 100% până la 500 de lei
INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite