Napoli vs Bologna – Ponturi Pariuri Serie A

Napoli vs Bologna - Ponturi Pariuri Serie A
Napoli vs Bologna (sursa foto – facebook.com)

Etapa a doua din cadrul campionatului italian propune câteva partide foarte interesante, iar Napoli vs Bologna este cu siguranță unul dintre ele. Acesta este programat să se joace duminică seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe “Stadio Diego Armando Maradona”.

Cote pariuri Napoli vs Bologna

Cote pariuri Napoli vs Bologna
Cote pariuri Napoli vs Bologna

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, formația gazdă este văzută ca favorită în această confruntare, primind o cotă de 1.86 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 4.25 la aceeași agenție online.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Napoli, marea dezamăgire din prima rundă de Serie A

Pe hârtie, dispune de un lot mai valoros decât al adversarei sale, acesta fiind de altfel și unul dintre motivele pentru care bookmakerii o dau ca favorită în această confruntare. De asemenea, este avantajată și de faptul că joacă pe teren propriu, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

Napoletanii au avut un parcurs dezastruos în sezonul anterior, deși erau campioni ai Italiei, aceștia terminând doar pe locul al zecelea al clasamentului din Serie A. Aceștia au adunat doar 53 de puncte pe parcursul celor 38 de etape, încheind la șapte lungimi de locurile europene, în condițiile în care Italia a trimis opt echipe în Europa.

Echipa pregătită de Antonio Conte a început rău în actuala stagiune, în primul meci dând piept cu modesta Modena, cu care a remizat la scor alb, impunându-se în cele din urmă la loviturile de departajare. A urmat apoi duelul cu Hellas Verona din prima etapă de Serie A, în care a pierdut cu un neverosimil 3-0 în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Marin; Mazzocchi, Lobotka, Anguissa, Spinazzola; Politano, Kvaratskhelia; Simeone

Bologna, victorioasă în ultima vizită la Napoli

Vorbim de marea surpriză a sezonului precedent, care s-a descurcat mult mai bine decât adversara sa, însă, în ciuda acestui aspect, casele de pariuri au decis să o dea ca outsideră în acest duel. Într-adevăr, va avea o misiune extrem de complicată, urmând totuși să joace în deplasare, pe un teren pe care fanii fac mereu viața grea echipelor vizitatoare.

“Roș-albaștrii” au impresionat în stagiunea anterioară, aceștia terminând în prima parte a clasamentului din Serie A, pe locul al cincilea, astfel că au obținut calificarea directă în Champions League, urmând să joace în premieră în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

Cei de la Bologna nu au început așa cum și-ar fi dorit în noua ediție de campionat. În prima etapă, aceștia au primit vizita celor de la Udinese, cu care, deși erau mari favoriți la victorie, nu au obținut decât un singur punct, după un meci încheiat 1-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski; Posch, Beukema, Erlic, Miranda; Freuler, Aebischer; Orsolini, Fabbian, Ndoye; Castro

Ponturi pariuri Napoli vs Bologna

Napoli vs Bologna este cu siguranță unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, în care noi ne așteptăm să avem parte de spectacol. Napoletanii vor căuta să dea replica după eșecul usturător din prima etapă, iar cu siguranță vor da totul pentru victorie, mai ales că joacă acasă. Pare însă greu de crezut că vor scăpa fără gol primit, adversara lor fiind capabilă să pună mari probleme, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Noi anticipăm o confruntare pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, iar golurile vor veni la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.81 oferită de cei de la agenția de pariuri Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.81

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite