Pafos vs CFR Cluj – Ponturi pariuri Conference League

Pafos vs CFR Cluj – Ponturi pariuri Conference League / sursă foto Facebook.com

Pafos vs CFR Cluj va avea loc pe data de 29 august 2024, de la ora 20:00. Duelul de pe Alphamega Stadium contează pentru manșa retur a play-off-ului Conference League.

Meciul nu va avea loc pe arena celor de la Pafos, ci pe acest stadion de 11.000 de locuri. La ora redactării articolului, se pare că duelul din Cipru se va regăsi în grila de meciuri astăzi la TV, urmând ca Digi Sport 1 să transmită în direct meciul decisiv al CFR-ului.

Ardelenii pornesc cu șansa a doua la victorie în Cipru, având o cotă la pariuri de 3.30. De partea cealaltă, Pafos a primit o cotă pariuri 2.22, în timp ce un eventual rezultat de egalitate a primit la Superbet o cotă pariuri de 3.40.

Totuși – pentru calificare – operatorii online licnețiați în România le acordă prima șansă oaspeților. Trupa lui Dan Petrescu are o cotă de 1.45 pentru a ajunge în grupele Conference League, în timp ce Pafos are o cotă de 2.65 pentru o ”remontada”.

Pariză pe Pafos vs CFR Cluj cu 500 RON BONUS!

  1. La Superbet, poți încasa 500 RON înainte de a miza pe Pafos vs CFR Cluj. Trebuie doar să DESCHIZI UN CONT NOU
  2. După ce te-ai înregistrat, asigură-te că ai finalizat procesul de verificare KYC
  3. Urmează apoi instrucțiunile, iar după alimentarea contului te vei putea bucura de un pachet de bun venit exclusiv, ce se ridică la suma de 500 RON!
Pachet de 500 RON Bonus

Este suficientă victoria din tur?

CFR Cluj a reușit să se impună în manșa tur de pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Korenica a marcat unicul gol al partidei în minutul 17, cu un șut superb de la distanță. Prima repriză însă a luat o turnură neașteptată, atunci când Ciprian Deac a văzut cartonașul roșu – cu doar 5 minute înainte de pauză.

Dan Petrescu nu a reacționat și nu a efectuat vreo modificare, îndemându-și elevii la calm. După pauză, ciprioții au dominat categoric meciul din Gruia. Aceștia au avut 4 ocazii de gol, însă fără rezultat. De partea cealaltă, CFR Cluj a avut un mare 0 în dreptul șuturilor pe spațiul porții sau al cornerelor.

Totuși, defensiva ”Bursucului” a rezistat perfect, astfel că CFR Cluj a devenit mare favorită la calificare după victoria din tur. Nkololo a avut una din cele mai mari ocazii ale CFR-ului după pauză, însă acesta a irosit șansa de a dubla avantajul grupării ardelene.

Djokovic și-a făcut și el revenirea în tricoul clujenilor. Mijlocașul central l-a înlocuit pe Keita în minutul 87, atunci când a fost aruncat în lupta și Abeid. La finalul partidei, antrenorul fostei campioane din România a avut unele remarci la adresa arbitrajului:

“Cât am jucat 11 la 11 a fost un meci echilibrat. Cartonașul roșu a schimbat total partida. M-a îngrijorat arbitrajul, mi s-a părut că a fost cipriot. Bine că am rezistat. Cred că ați văzut calitatea jucătorilor lor. Am avut și noroc la cele două mari ocazii pe care le-au avut. Băieții trebuie felicitați că au stat compacți. În Cipru va fi foarte greu, acum mă îngrijorează următorul meci. De aceea am și rămas pe teren, să-i pregătesc pe ceilalți, pentru partida cu Botoșani.

Sunt șanse 50-50, sper să avem un arbitraj bun. Sigur vor fi simulări, sper să nu mai fie cartonașe roșii și să ne apărăm bine”

Astăzi nu sunt așteptate modificări importante în primul 11 al celor două formații. Iată cum arată echipele probabile în Pafos vs CFR Cluj:

  • Echipă probabilă Pafos: Ivusic – Correia, Luckassen, Goldar, Pileas – Dragomis, Name – Tankovic, pepe, Bruno – Jairo
  • Echipă probabilp CFR Cluj: Popa – Camora, Kresic, Boben, Mogoș – Tachtsidis, Keita, Artean – Korenica, Birligea, Nkololo

Mergem pe mâna lui Dan Petrescu

În cazul în care nu apar erori de arbitraj sau un gol în primele minute, în mod normal CFR Cluj este în stare să controleze manșa retur din deplasare.

Dan Petrescu are jucători cu experiență în primul 11, iar Korenica și Birligea pot lovi oricând pe contre. Cel mai probabil oaspeții vor practica un joc conservator, în așteptarea adversarului. Din oferta Superbet am ales pronosticul ”CFR Cluj se califică”, la o cotă de 1.45.

CFR Cluj se califică @ 1.45

Ce părere ai despre recomandarea noastră la Pafos vs CFR Cluj?

Vreau să încasez 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite