Sheffield Wednesday vs Leeds – Bet Builder in cota 2

Sheffield Wednesday vs Leeds - Bet Builder in cota 2
Sheffield Wednesday vs Leeds (sursa foto – facebook.com)

Meciul care va deschide etapa a treia din Championship este Sheffield Wednesday vs Leeds United, acesta fiind programat să se joace vineri, în data de 23 august, de la ora 22:00, urmând să se desfășoare pe stadionul “Hillsborough”.

Cote pariuri Sheffield Wednesday vs Leeds

Cote pariuri Sheffield Wednesday vs Leeds
Cote pariuri Sheffield Wednesday vs Leeds

Gruparea vizitatoare este văzută ca favorită de agențiile de pariuri, așa cum era și normal de altfel, fiind superioară din multe puncte de vedere. De exemplu, la Betano, aceasta primește o cotă de 1.83 la victorie, în timp ce pentru un succes al formației gazdă avem o cotă de 4.30.

100% BONUS la depunere 500 RON

Leeds United, start modest în noul sezon

Dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, este o diferență uriașă între cele două formații, Leeds United dispunând de un lot de șase ori mai valoros decât cel al lui Sheffield Wednesday, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au ales să o dea ca favorită, în ciuda faptului că joacă în deplasare.

Într-adevăr, “albii” au avut parte de un start de sezon modest, ținând cont de faptul că nu au obținut niciun succes în cele trei partide oficiale de până acum, remizând cu Portsmouth și West Brom în campionat, pierzând cu Middlesbrough în Cupa Ligii Angliei.

De partea cealaltă, cei de la Sheffield Wednesday au început în forță în noua stagiune, cu două victorii, învingând Plymouth cu 4-0 și Hull City cu 1-2, însă au clacat în ultimul joc, pierzând în manieră categorică în fieful celor de la Sunderland, scor 4-0.

În meciurile directe din ediția precedentă de campionat, cei de la Leeds United au obținut patru puncte, remizând mai întâi la scor alb pe teren propriu, câștigând apoi cu 0-2 în deplasare, așa că avem motive să credem că va obține un rezultat pozitiv și de această dată.

ECHIPA PROBABILĂ SHEFFIELD: Beadle; Valery, Iorfa, Bernard, Lowe; Ingelsson, Palmer; Gassama, Bannan, Musaba; Ugbo

ECHIPA PROBABILĂ LEEDS: Meslier; Bogle, Rodon, Struijk, Firpo; Gruev, Ampadu; James, Aaronson, Gnonto; Bamford

Ce pariem la Sheffield Wednesday vs Leeds?

Chiar dacă nu sunt în cea mai bună formă, noi ne așteptăm ca experiența celor de la Leeds United să își spună cuvântul în acest duel, aceștia având de asemenea și un mare plus de valoare, așa că mizăm pe faptul că vor obține un rezultat pozitiv, chiar dacă joacă în deplasare, adversara fiind una mai mult decât accesibilă.

În același timp, anticipăm și spectacol, motiv pentru care am inclus pe acest Bet Builder și pariuri pe goluri și cornere. Așadar, cu trei variante de pariere, am reușit să scoatem o cotă 2, în care avem mare încredere că va fi câștigătoarea la finalul partidei dintre Sheffield Wednesday vs Leeds United.

De asemenea, dacă doriți mai multe ponturi pariuri fotbal, găsiți pe site-ul nostru o mulțime de recomandări, dar și informații interesante. Tipsterii XBets deja se pregătesc pentru weekend, așa că rămâneți aproape și inspirați-vă din materialele noastre.

ÎNCASEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite