Fiorentina vs Puskas Academy – Ponturi Pariuri Conference League

Fiorentina vs Puskas Academy - Ponturi Pariuri Conference League
Fiorentina vs Puskas Academy (sursa foto – facebook.com)

Play-off-ul Conference League propune nu mai puțin de 24 de partide, în care 48 de echipe se luptă pentru accederea în faza grupelor. Într-unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi le avem ca protagoniste pe Fiorentina și Puskas Academy, cele două urmând să se întâlnească pe “Stadio Artemio Franchi”, de la ora 21:00

Cote pariuri Fiorentina vs Puskas Academy

Cote pariuri Fiorentina vs Puskas Academy
Cote pariuri Fiorentina vs Puskas Academy

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, echipa din Italia pornește ca mare favorită la victorie, ceea ce era și normal de altfel. De exemplu, cei de la Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.22, în timp ce pentru un succes al formației din Ungaria oferă o cotă de 11.50.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Fiorentina, finalistă la ultimele două ediții de UECL

Despre Fiorentina putem spune că este una dintre expertele din Conference League, având în vedere faptul că a atins finala la precedentele două ediții. În 2023, aceasta era învinsă la limită de West Ham, pierzând in-extremis cu 1-2, în timp ce în ultimul act al ediției disputate în acest an a fost învinsă de Olympiakos la scor minim.

Gruparea “viola” a avut un parcurs bun în stagiunea precedentă, pe lângă prestațiile din Conference League având evoluții bune și la nivel de campionat, acolo unde a terminat pe locul al optulea, terminând la doar un singur punct de locul al șaptelea, care a dus direct în Europa League.

Cei de la Fiorentina nu au început așa cum și-ar fi dorit în noul sezon, având în vedere faptul că în prima etapă de campionat nu au obținut decât un singur punct în deplasarea de la Parma, formație venită din eșalonul secund. Dennis Man a deschis scorul cu o execuție superbă, Cristiano Biraghi marcând pentru 1 la 1 în minutul 75, stabilind astfel și scorul final.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Terracciano; Quarta, Pongracic, Comuzzo; Dodo, Mandragora, Amrabat, Biraghi; Beltran, Kouame; Kean

Puskas Academy, sortită eșecului?

Este o echipă mică, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită în manieră clară din orice punct de vedere. Este mult sub nivelul acesteia din punct de vedere al valorii, al performanțelor și, evident, al experienței, astfel că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca “victimă sigură” în acest duel, mai ales că joacă în deplasare.

La doar a patra lor experiență în competițiile europene, maghiarii au bifat și cea mai mare performanță a lor, ajungând în premieră în play-off. Aceștia au început încă din turul al doilea al preliminariilor Conference League, unde ar fi trebuit să dea piept cu Dnipro-1, câștigând însă la masa verde. A urmat dubla cu Ararat Armenia din runda a treia, câștigând cu 4-3 la general.

Cei de la Puskas Academy sunt fără înfrângere în acest sezon și ar fi o reală performanță dacă pot continua această serie și după duelul cu Fiorentina, totuși, o echipă mult mai puternică. În ultimul joc au primit vizita celor de la MTK Budapest, câștigând la scor minim.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Markek; Maceiras, Golla, Stronati, Markgraf; Favorov, Nissila; Komaromi, Levi, Naqy; Puljic

Ponturi pariuri Fiorentina vs Puskas Academy

După cum menționam, Fiorentina este o formație cu performanțe notabile la nivel de Conference League, iar ratarea grupelor ar fi un mare eșec. Misiunea italienilor este una facilă în teorie, în condițiile în care dau piept cu un adversar mai mult decât accesibil, așa că avem motive să credem că vor face spectacol în acest duel, mai ales că joacă acasa. Considerăm că cel mai indicat pariu la Fiorentina vs Puskas Academy este cel prezentat mai jos, bazându-ne pe faptul că echipa din Firenze va defila pe parcursul meciului.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.71

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite