Noah vs Ruzomberok – Ponturi Pariuri Conference League

Noah vs Ruzomberok - Ponturi Pariuri Conference League
Noah vs Ruzomberok (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Noah vs Ruzomberok este una ce contează pentru manșa tur din cadrul play-off-ului Conference League, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 20 august, de la ora 19:00, urmând să se desfășoare pe “Vazgen Sargsyan Republican Stadium” din Yerevan.

Cotele de la Unibet pentru Noah vs Ruzomberok

Cote Pariuri Noah vs Ruzomberok
Cote Pariuri Noah vs Ruzomberok

Surprinzător sau nu, echipa din Armenia pornește cu prima șansă la casele de pariuri în această confruntare, primind o cotă foarte bună de 1.90 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al formației din Slovacia avem o cotă de 4.10 la aceeași agenție online.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

După surpriza cu AEK, armenii visează frumos

Este una dintre cele mai mari surprize din cadrul preliminariilor Conference League, care până acum are un parcurs admirabil. Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, cel puțin pe hârtie, astfel că nu este de mirare faptul că pornește cu prima șansă, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Vice-campioana Armeniei a început din acest sezon încă din primul tur al preliminariilor Conference League, acolo unde a dat piept cu Shkendija, pe care a eliminat-o fără emoții, câștigând ambele manșe, impunându-se cu 4-1 la general. A urmat apoi dubla cu Sliema din cadrul turului al doilea, în care a facut din nou spectacol, câștigând cu 7-0.

Marea surpriză a venit însă în turul al treilea, acolo unde Noah a dat piept cu AEK Atena, echipă mult mai valoroasă, mult mai experimentată, cu performanțe mult mai mari. S-a impus cu un neverosimil 3-1 pe teren propriu, rezistând apoi în deplasare, pierzând doar cu 1-0, fiind suficient pentru a obține calificarea în play-off-ul Conference League, trecându-și astfel în cont și cea mai mare performanță europeană din întreaga sa istorie.

Pariază cu 500 RON bonus pe Noah vs Ruzomberok

Dacă alegi să îți deschizi cont prin intermediul acestui material (accesează orice banner) și îl verifici, vei beneficia de un pachet de bun-venit foarte atractiv imediat ce efectuezi prima depunere. Vei profita de un Pariu Fără Risc de până la 500 RON, de 300 Rotiri Gratuite, dar și de 50 RON FreeBet.

Slovacii speră și ei la debutul în Europa

Ruzomberok este o echipă care are ceva mai multă experiență europeană, având în vedere faptul că de-a lungul anilor a jucat de mai multe ori în preliminariile competițiilor continentale, însă, la fel ca adversara sa, nu a atins niciodată faza grupelor, fiind la rândul său la cea mai bună performanță din întreaga sa istorie.

Slovacii au jucat în acest sezon în Europa League, acolo unde au început încă din primul tur, trecând de Tobol, echipă din Kazakhstan, pe care au învins-o cu 5-3 la general. A urmat apoi dubla cu Trabzonspor, în care nu au reușit să producă surpriza, pierzând ambele manșe, fiind învinși cu 0-3 în dublă manșă.

Trupa lui Ondřej Smetana a fost astfel “retrogradată” în preliminariile Conference League, mai exact în turul al treilea, unde a avut-o ca adversară pe Hajduk Split. La fel ca adversara sa, a reușit să treacă surprinzător de o echipă mult mai valoroasă, impunându-se la scor minim în dublă manșă.

Ponturi pariuri Noah vs Ruzomberok

Armenii au un moral foarte bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul că au reușit să treacă de AEK Atena, așa că au toate motivele să spere că pot produce un rezultat bun și în acest duel. De partea cealaltă, slovacii arată și ei bine, venind după două victorii, ambele la scor minim.

Meciul dintre Noah vs Ruzomberok este unul destul de complicat, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, iar noi vom evita pariurile pe soliști. Ne așteptăm să avem parte de o înfruntare pe cinste, în care cele două formații vor da totul pentru a se apropia de prima lor calificare în grupele unei competiții europene. Așadar, mizăm pe spectacol, de aceea alegem un pariu pe goluri, la o cotă foarte bună de 2.02.

Ambele marchează @ Cota 2.02

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite