Villarreal vs Atletico Madrid – Ponturi Pariuri La Liga

Villarreal vs Atletico Madrid
Villarreal vs Atletico Madrid (sursa foto – facebook.com)

Villarreal vs Atletico Madrid este fără dubii unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, fiind cel care va închide prima etapă din La Liga. Acesta este programat să se joace luni seara, cu începere la ora 22:30, urmând să se desfășoare pe “Estadio de la Ceramica”.

Cote Unibet pentru Villarreal vs Atletico Madrid

Villarreal vs Atletico Madrid – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.17, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 3.25.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Villarreal, a pierdut duelurile directe în sezonul trecut

Este, ce-i drept, una dintre cele mai importante echipe din Spania, însă care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că agențiile de pariuri au multe motive să o dea ca outsideră, deși beneficiază de avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

“Submarinul galben” nu a impresionat în sezonul precedent, având în vedere faptul că a ratat locurile europene. A terminat pe un modest loc 8 în clasamentul din La Liga, cu 53 de puncte, la patru lungimi de locul al șaptelea, care a dus în play-off-ul Conference League.

Cei de la Villarreal au fost foarte ocupați înainte de începerea noii ediții de La Liga, aceștia disputând șase partide amicale, în care nu au înregistrat rezultate grozave. Aceștia au obținut doar un succes, cu Sion, remizând in duelurile cu Nottingham Forest și Borussia Dortmund, suferind trei înfrângeri, pierzând cu Leicester, Saint-Etienne și Brighton.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Conde; Altimira, Albiol, Kambwala, Cardona; Gueye, Comesana, Baena; Pino, G Moreno, Perez

Atletico Madrid are planuri mari în acest sezon

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai mari echipe ale Europei, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să aibă pretenții uriașe, atât la nivelul competițiilor interne, cât și pe plan european, așa cum este cazul și în sezonul actual de altfel.

“Plăpumarii” nu au amenințat la titlu în sezonul anterior, terminând doar pe locul al patrulea al clasamentului din La Liga. S-au calificat astfel din nou în Liga Campionilor, competiție în care în stagiunea precedentă au atins sferturile de finală, fiind eliminați de Borussia Dortmund.

Trupa lui Diego Simeone a disputat patru jocuri amicale înainte de a-și începe aventura în această ediție de campionat. A început cu un rezultat de egalitate în duelul cu Numancia, urmând apoi trei victorii consecutive, impunându-se pe rând cu Getafe, Kitchee și Juventus, în duelurile cu acestea marcând 11 goluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Oblak; Molina, Le Normand, Gimenez, Galan; De Paul, Koke, Llorente; Griezmann, Sorloth, Alvarez

Ponturi pariuri Villarreal vs Atletico Madrid

Poate că madrilenii au un plus de valoare, însă nu vom merge pe mâna lor în acest duel. Nu spunem că nu se pot impune, însă vor avea totuși o misiune dificilă, jucând în deplasare, contra unui adversar care este capabil să pună mari probleme. În cinci din ultimele șase înfruntări directe am avut de fiecare dată goluri la ambele porți, așa că avem motive să credem că vom avea parte de un deznodământ similar și în acest duel. Așadar, pentru Villarreal vs Atletico Madrid vom miza pe varianta “ambele marchează”, la o cotă de 1.54 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.54

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite