Biletul zilei din fotbal 18 august – Cota 10 si bonus avantaj

Biletul zilei din fotbal 18 august - Cota 10 si bonus avantaj
Biletul zilei din fotbal 18 august – Cota 10 si bonus avantaj – Sursa foto: Facebook

Biletul zilei din fotbal 18 august – Cota 10 si bonus avantaj. Salutare tuturor! Campionatele de top si-au facut simtita prezenta in acest weekend, iar noi nu puteam sta deoparte si am decis sa venim in atentia voastra cu o varianta de bilet din 6 evenimente.

Cele mai tari meciuri de azi le gasiti analizate pe site-ul nostru Xbets. Atat eu cat si colegii mei am incercat sa venim cu cat mai multe informatii si pronosticuri care sa va ajute in alcatuirea biletelor voastre, asa ca nu ezitati sa le accesati. O duminica perfecta sa aveti!

Rapid vs Dinamo

  • Avem premisele unui meci tensionat, spectaculos mai ales din prisma lui Dinamo care are un inceput excelent de sezon. “Cainii rosii” detin cel mai bun atac din Romania in momentul de fata, cu un total de 13 reusite.
  • De cealalta parte, rezultatele negative din acest de bun de stagiune ii obliga pe “alb-visinii” sa intre concentrati inca din primul minut al jocului. Din cele 5 meciuri oficiale ale Rapidului, 4 s-au incheiat cu gol in ambele porti.

Gent vs Westerlo

  • Inaintea acestei etape, Westerlo ocupa prima pozitie in clasament cu maximul de puncte dupa primele 3 meciuri, iar acest lucru se datoreaza in primul rand ofensivei, avand in vedere ca au marcat nu mai putin de 11 goluri pana acum.
  • Din cele 7 meciuri jucate de Gent pana acum, doar doua nu au produs cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj.

Silkeborg vs Nordsjaelland

  • Am vazut cel putin 3 goluri marcate in 6 din precedentele 7 meciuri ale lui Silkeborg. Remarc si faptul ca in precedentele 5 gazdele au punctat de cel putin doua ori.
  • Atat clasamentul, calitatea loturilor si meciurile celor doua formatii de pana acum sunt indicatori clari ca vom vedea goluri in aceasta confruntare.

FC Copenhaga vs Viborg

  • In primele 4 meciuri de acasa, formatia din capitala Danemarcei a inscris in medie 2.5 goluri.
  • Cu o victorie astazi gazdele revin pe prima pozitie si cred ca au o sansa buna de a realiza acest lucru, daca vor inscrie de cel putin doua ori in poarta lui Viborg, echipa cu cea mai slaba defensiva din campionat.

Rennes vs Lyon

  • Conducerea lyonezilor a facut miscari de trupe importante pe piata transferurilor care ii fac in opinia mea o contracandidata clara la top 3 in acest sezon.
  • Am apelat la inspiratie aici si am decis sa mizez pe ofensiva lyoneza care cred ca va produce cel putin un gol astazi asa cum a facut-o in precedentele 8 intalniri directe.

Mallorca vs Real Madrid

  • “Galacticii” au inceput sezonul cu un trofeu dupa ce s-au impus cu 2-0 in Supercupa Europei contra Atalantei.
  • Argumentele sunt clar de partea oaspetilor in aceasta confruntare. In stagiunea anterioara au castigat ambele dueluri fara a primi nici macar un gol.

Biletul zilei din fotbal 18 august

Biletul zilei din fotbal 18 august - Cota 10 si bonus avantaj

Atentie! Cu un singur click pe bilet puteti incasa 50 RON fara depunere. Imediat dupa ce va deschideti contul o sa aveti acces in sectiunea “Ponturile zilei”, acolo unde o sa gasiti biletul recomandat de Xbets cu 30% bonus avatanj. Bafta multa!

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri
JOACA CU 50 RON FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite