Cota 2 din fotbal 18 august – Real Madrid debuteaza in La Liga

Cota 2 din fotbal 18 august - Real Madrid debuteaza in La Liga
Sursa foto: Real Madrid C.F ( oficial Facebook)

Cota 2 din fotbal 18 august – Real Madrid debuteaza in La Liga astazi de la ora 22:30. Cred ca majoritatea pariorilor vor lua in considerare acest pronostic pentru biletul lor. Nu cred ca este nevoie de vreo analiza complexa, avand in vedere ce prim unsprezece poate etala in acest moment “los blancos”.

Lucrurile au mers excelent si ieri pentru noi in grupul de Telegram. Am reusit sa bifam toate ponturile, inclusiv cota 2 din fotbal, asa ca incepem sa ne concentram pe meciurile de astazi. Pot spune ca sunt niste partide foarte interesante si din acest motiv am pregatit si o cota de 10 pe care o s-o gasiti in categoria biletul zilei. Putin mai jos gasiti recomandarile mele pentru astazi, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Let’ s go!

Cota 2 din fotbal

  • Dacă ne raportăm la performanțele din sezonul precedent, putem spune că este cea mai bună echipă din lume, mai ales după transferul lui Kylian Mbappe, care va aduce un plus uriaș în ofensivă, francezul trecându-și deja un gol în cont chiar la debut.Este cât se poate de clar că există o diferență uriașă de valoare între cele două formații, Real Madrid fiind la un alt nivel, aceasta având resursele necesare pentru a se impune fără probleme, în ciuda faptului că joacă în deplasare. Bazându-ne pe faptul că are un moral bun, ne așteptăm să facă o figură frumoasă în acest duel și să înceapă cu victorie în noua ediție de La Liga.
  • Fenomenal parcursul lyonezilor din ultima parte a sezonului. Ca sa ne putem da seama de performanta pe care au realizat-o intr-un clasamnetul al ultimele 20 de runde consumate din editia anterioara de Ligue 1, oaspeti de astazi au ocupat primul loc, cu un bilant de 15 victorii, un egal si 4 esecuri. Este fara doar si poate una dintre principale favorite la top 3 in acest sezon, iar aceasta afirmatie vine si pe baza transferurilor pe care oaspeti le-au facut in acest sezon, cheltuind nu mai putin de 134.29 de milioane de euro pentru a isi intari lotul.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
Plaseaza acum cota 2 din fotbal

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite