AC Milan vs Torino – Ponturi Pariuri Serie A

AC Milan vs Torino
AC Milan vs Torino (sursa foto – facebook.com)

Sâmbătă, în data de 17 august, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre AC Milan vs Torino, aceasta contând pentru prima etapă din cadrul campionatului italian, urmând să se desfășoare pe “San Siro”, unde ne așteptăm ca formația gazdă să străluească.

Cote pariuri AC Milan vs Torino

AC Milan vs Torino – Cote Unibet

Așa cum este cazul în majoritatea partidelor de Serie A pe care le dispută, mai ales cele de pe teren propriu, AC Milan pornește ca mare favorită la casele de pariuri. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.62 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Torino oferă o cotă de 5.60.

Pariază pe AC Milan vs Torino cu 500 RON Bonus

Agenția de pariuri online Unibet dispune de unul dintre cele mai generoase pachete de bun-venit de pe piața din România. Dacă îți deschizi un cont nou, îl verifici și faci o depunere, vei beneficia de trei bonusuri: Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

AC Milan visează la titlu în acest sezon

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai mari echipe din fotbalul italian, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să emită pretenții cât mai mari, cum, de altfel, este cazul în actuala stagiune, având ca obiectiv câștigarea campionatului.

În ediția precedentă de Serie A, milanezii nu au impresionat, aceștia terminând pe locul al doilea, e drept, însă la nu mai puțin de 19 puncte de rivala Inter Milan, câștigătoarea titlului. Cele 38 de etape le-au adus 22 de victorii, nouă remize și șapte înfrângeri, meciuri în care au marcat 76 de goluri, primind 49.

Înainte de a-și începe aventura în noua stagiune, cei de la AC Milan au disputat șase jocuri amicale. Au început cu stângul, pierzând primul meci, fiind învinși de AS Roma cu 2-5, urmând însă apoi cinci partide consecutive fără eșec, remizând cu Rapid Viena, impunându-se cu Manchester City, Real Madrid, Barcelona și Monza.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Maignan; Calabria, Tomori, Thiaw, Hernandez; Bennacer, Reijnders; Pulisic, Loftus-Cheek, Leao; Morata

Torino, fără victorie pe San Siro din 2000

Vorbim de una dintre echipele de tradiție din cadrul fotbalului spaniol, însă care nu mai impresionează de foarte multă vreme, în ultimele sezoane având prestații modeste. Este mult sub nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

În ultimul sezon, torinezii au sperat că pot obține calificarea în cupele europene, unde caută să revină după ceva vreme. Aceștia nu și-au îndeplinit însă obiectivul, terminând chiar sub zona europeană, pe locul al nouălea, la șapte lungimi de locul al optulea, care a dus în play-off-ul Conference League.

Spre deosebire de adversara sa, Torino a disputat deja un meci oficial în acest sezon. A dat piept cu modesta Cosenza în cadrul Cupei Italiei, cu care nu a avut nicio emoție, impunându-se cu 2-0 pe teren propriu, așa că jucătorii ar trebui să aibă un moral bun înainte de acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic; Vojvoda, Coco, Masina; Bellanova, Ricci, Linetty, Ilic, Lazaro; Adams, Zapata

Ponturi pariuri AC Milan vs Torino

Gruparea milaneză este mult mai puternică, după cum menționam, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren. Bazându-ne și pe faptul că beneficiază de avantajul propriului teren, ne așteptăm să înceapă cu dreptul în noua ediție de campionat. Așadar, noi vom merge pe mâna gazdelor în AC Milan vs Torino, la o cotă de 1.62 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.62

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite