Biletul zilei din Cupa Italiei – 12 august 2024

Biletul zilei din Cupa Italiei - 12 august 2024
Biletul zilei din Cupa Italiei – 12 august 2024 (sursa foto – facebook.com)

Avem patru meciuri azi în cadrul Cupei Italiei, iar noi am decis să le includem pe toate pe un bilet, astfel că am format o cotă de 4.48, care are șanse bune de reușită. Am apelat la oferta agenției de pariuri online Betano, care dispune atât de un bonus fără depunere la înregistrare, cât și de un pachet de bun-venit extrem de atractiv.

Vezi în continuarea acestui material care sunt alegerile noastre pentru biletul zilei din fotbal!

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Biletul zilei din Cupa Italiei în cota 4.48

Frosinone vs Pisa – Frosinone se califică

  • Din punct de vedere al valorii, Frosinone este superioară adversarei sale, având de asemenea și avantajul propriului teren de partea sa, așa că nu este de mirare faptul că agențiile de pariuri o dau ca favorită în această înfruntare. Noi ne așteptăm să se impună, însă, pentru o siguranță mai mare, vom miza pe faptul că se va califica în turul următor.

Lecce vs Mantova – Lecce câștigă

  • Este o diferență considerabilă între cele două formații, Lecce fiind mult peste nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere. Vorbim totuși de o echipă de Serie A, care dă piept pe teren propriu cu o formație venită din eșalonul al treilea, iar în mod normal nu ar trebui să aibă probleme în ceea ce privește calificarea în turul următor din cadrul Cupei Italiei.

Cagliari vs Carrarese – Cagliari câștigă

  • Pe lângă faptul că dispune de un lot net superior din punct de vedere al valorii, Cagliari are și mult mai multă experiență decât adversara sa, fiind totuși o echipă de prim eșalon. Cum aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm să se impună fără emoții în fața micuței Carrarese, echipă ce vine din divizia a treia a fotbalului italian.

Salernitana vs Spezia – ambele marchează sau peste 2,5 goluri

  • Acest meci este unul destul de complicat, fiind greu de anticipat din punct de vedere al valorii, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Totuși, noi ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, în care reușitele nu vor lipsi, așa că vom paria în consecință. Statistica meciurilor directe este și ea de partea noastră, în șase din ultimele șapte dueluri dintre cele două marcându-se de fiecare dată la ambele porți, așa că avem motive să credem că vom avea parte de un deznodământ similar.
INCASEAZA 444 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite