Djokovic vs Alcaraz – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Djokovic vs Alcaraz
Djokovic vs Alcaraz (sursa foto – facebook.com)

Djokovic vs Alcaraz a devenit de ceva vreme un clasic al tenisului masculin, cei doi purtând bătălii teribile în ultimii ani, urmând să se întâlnească din nou, de data aceasta în finala turneului de la Jocurile Olimpice, într-o partidă programată să se dispute duminică, nu înainte de ora 15.00.

Djokovic vs Alcaraz – Cote Unibet

Djokovic vs Alcaraz – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, ibericul pornește cu prima șansă, așa cum s-a întâmplat și în finala Wimbledon. La Unibet, acesta primește o cotă de 1.40 la victorie, în timp ce pentru un succes al sârbului avem o cotă de 2.95.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Djokovic vs Alcaraz

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Djokovic

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie cariera marelui campion sârb, acesta deținând recorduri incredibile, care nu vor fi atinse în viitorul apropiat. Este considerat cel mai mare jucător din toate timpurile, cel puțin din punct de vedere al statisticii, acesta fiind comparat cu Federer și Nadal, pe care, per total, îi domină la capitole importante, precum meciuri directe sau titluri în turnee majore.

Aflat pe locul al doilea mondial, Nole nu are parte de un an grozav, având în vedere faptul că este la doar a doua finală în 2024. Acesta a mai atins și ultimul act de la Wimbledon, acolo unde a pierdut în manieră categorică tocmai cu adversarul din această înfruntare.

Câștigarea medaliei de aur i-ar completa cariera lui Novak Djokovic, fiind singurul trofeu care îi lipsește din palmares. Este în prima sa finală la Jocurile Olimpice, trecând pe rând de Matthew Ebden, Rafael Nadal, Dominik Koepfer, Stefanos Tsitsipas și Lorenzo Musetti, în fiecare dintre aceste partide impunându-se în minimum de setur.

Alcaraz

Într-adevăr, din punct de vedere al realizărilor, nu se poate compara cu adversarul său, fiind ce-i drept și mult mai tânăr, însă, din punct de vedere al nivelului de joc, este superior în acest moment, ceea ce s-a putut observa în mod clar în ultimul meci direct, cel de la Wimbledon.

Ibericul are deja în spate un palmares bogat, la doar 21 de ani cucerind 15 titluri, patru dintre acestea venind în turnee de Grand Slam, triumfând la US Open și Roland Garros câte o dată, dar și la Wimbledon de două ori, pe iarba londoneză învingându-l de fiecare dată pe Novak Djokovic.

La fel ca adversarul său, Carlos Alcaraz are un parcurs perfect la Jocurile Olimpice, fiind la rândul său fără set pierdut după cele cinci partide de până acum. A trecut pe rând de Hady Habib, Tallon Griekspoor, Roman Safiullin, Tommy Paul și Felix Auger-Aliassime, cu ultimul cedând doar două game-uri, având o evoluție impecabilă.

Ponturi Djokovic vs Alcaraz

Dacă ne raportăm la ultimul meci direct, am tinde către un succes al ibericului, însă cu siguranță sârbul va căuta revanșa, mai ales că pe masă este medalia de aur, pe care și-o dorește nespus de mult. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, care nu este exclus să se decidă în trei seturi, așa că vom alege cu încredere un pariu pe varianta “peste 20,5 game-uri”.

Peste 20,5 game-uri @ Cota 1.53

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite