FC Copenhaga vs Randers – Ponturi Pariuri Superligaen

FC Copenhaga vs Randers
FC Copenhaga vs Randers (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre FC Copenhaga și Randers este una programată să se joace duminică, în data de 4 august, de la ora 17:00, aceasta contând pentru runda a treia din cadrul campionatului danez, urmând să se dispute pe Parken Stadium.

FC Copenhaga vs Randers – Cote Unibet

FC Copenhaga vs Randers – Cote Unibet

Așa cum este cazul în majoritatea partidelor de campionat, mai ales cele de pe teren propriu, FC Copenhaga pornește ca mare favorită la casele de pariuri. De exemplu, la Unibet primește o cotă de 1.49 la victorie, în timp ce cei de la Randers au cota 6.10 în cazul unui eventual succes.

Pariază cu 500 RON BONUS pe FC Copenhaga vs Randers

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

FC Copenhaga

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din Danemarca, dacă nu chiar cea mai mare, având în vedere faptul că are în spate performanțe notabile, atât pe plan intern, cât și în cupele europene. Este net superioară adversarei sale, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca mare favorită la victorie.

“Leii” au dezamăgit în campionat în sezonul trecut, terminând doar pe locul al treilea, însă au făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor, acolo unde au reușit să iasă dintr-o grupa cu Galatasaray, Manchester United și Bayern Munchen, ajungând în optimi, pierzând clar cu Manchester City.

Cei de la FC Copenhaga sunt fără greșeală în noul sezon, câștigând toate cele patru partide oficiale de până acum. S-a impus în dubla cu Magpies din preliminariile Conference League, câștigând cu 8-1 la general, reușind de asemenea să triumfe și în duelurile de campionat cu Lyngby și Aarhus, cu care au marcat de cinci ori.

Randers

Este o echipă decentă, însă care este mult sub nivelul adversarei sale, atât din punct de vedere la valorii, cât și al experienței, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Gruparea oaspete nu a prins play-off-ul în sezonul anterior, jucând în play-out, acolo unde a terminat pe primul loc. S-a calificat astfel la barajul pentru accederea în preliminariile Conference League, unde a dat piept chiar cu FC Copenhaga, în fața căreia a pierdut cu 2-1.

Cei de la Randers au un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul că vin după patru victorii consecutive, ultimele două venind în campionat, câștigând duelurile cu Vejle și Viborg, contra cărora au marcat de șase ori, primind trei goluri.

Ponturi FC Copenhaga vs Randers

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, FC Copenhaga fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem mari așteptări de la aceasta, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren. Așadar, bazându-ne și pe forma pe care o traversează, vom paria cu încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.62 oferită de Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.62

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite