Midtjylland vs Aalborg – Bet Builder Cota 2

Midtjylland vs Aalborg - Bet Builder Cota 2
Midtjylland vs Aalborg – Bet Builder Cota 2 – Sursa foto: Facebook

Midtjylland vs Aalborg – Bet Builder Cota 2. Etapa a treia din Superligaen ne propune confruntarea dintre Midtjylland si nou-promovata Aalborg, ce va avea loc sambata, 3 august 204, de la ora 17:00, pe “MCH Arena”.

Midtjylland vs Aalborg

Campioana en-titre este favorita la victorie, primind 1.42 in momentul de fata din partea operatorului online Betano, in timp ce un triumf surprinzator al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 7 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Midtjylland vs Aalborg

Midtjylland vs Aalborg - Bet Builder Cota 2
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Midtjylland

“Ulvene” au primit miercuri vizita celor de la UE Santa Coloma in returul din turul 2 preliminar UEFA Champions League, acolo unde au avut de tras serios pentru a se impune, golul celei de a doua victorii in fata echipei din Andorra, venind abia in minutul 72 din partea lui Dario Osorio.

O evolutie relaxata pana la urma avand in vedere in tur reusise sa se impuna destul de clar, 0-3, insa trebuie sa isi ridice mult nivelul in runda a treia, acolo unde se vor intalni cu un adversar mult mai dificil, fiind vorba de campioana Ungariei, Ferencvaros.

Formatia pregatita de Thomas Thomasberg a primit vizita celor de la Nordsjaelland in runda precedenta de campionat, cu care au terminat la egalitate, 2-2. Conrad Harder a avut un aport important la punctul obtinut, acesta reusind sa marcheze ambele reusite ale echipei sale. Asadar, dupa primele doua runde, campioana en-titre se afla pe 3, cu 4 puncte.

  • Echipa probabila: Loessl; Roemer, Martinez, Lee, Juninho; Osorio, Andersson, Castillo, Brynhildsen; Chilufya, Buksa

Aalborg

“De rode” au obtinut weekendul trecut primele puncte din actuala stagiune dupa ce au castigat cu 2-1 pe teren propriu in fata castigatoarei Cupei Danemarcei din sezonul trecut, Silkeborg. Desi au fost dominati la numarul ocaziilor, nou-promovata s-a aparat foarte bine, iar singurul gol pe care l-au primit a venit in minutul 90.

Nu s-au descurcat la fel de bine in prima etapa, atunci cand s-au deplasat pe terenul celor de la Nordsjaelland, acolo unde au pierdut la scor de neprezentare, 3-0. Asadar, un inceput nu tocmai rau de campionat, pentru trupa antrenata de Menno van Dam care se regaseste pe pozitia a sasea in clasamentul provizoriu.

Daca aruncam o privire pe ultimele intalniri directe cu cei de la Midtjylland putem spune ca au motive sa creada intr-un rezultat pozitiv. In precedentele 4 confruntari oficiale au izbutit un succes, chiar aici pe “MCH Arena”, doua egaluri si o infrangere in chiar ultimul duel.

  • Echipa probabila: Mueller; Joergensen, Kramer, Otoa, Arnorsson; Hoejholt, Davidsen, Jorgensen, Widell, Ross; Iredale

Midtjylland vs Aalborg

Diferenta de valoare dintre cele doua este una simtitioare, insa jocul lui Midtjylland din debutul de sezon nu sunt tocmai cele dorite, iar dupa victoria din etapa trecuta cu siguranta oaspeti vin cu ganduri pozitive pe terenul campioanei. Am ales sa mizez pe un “Bet-builder” aici in care am mare incredere.

Midtjylland vs Aalborg - Bet Builder Cota 2

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite