Biletul zilei: Mizam pe meciurile echipelor romanesti

Biletul zilei din fotbal merge astazi, 1 august 2024, pe toate cele 3 evenimente ale echipelor romanesti din calificarile pentru accederea in grupele Europa, respectiv Conference League. Pariul propus este plasat la Betano, casa de pariuri ce vine cu o oferta de nerefuzat pentru utilizatorii noi. Pariul propus este plasat folosind aplicatia Betbuilder din cadrul casei de pariuri Betano, optiune ce îți permite să combini piețe diferite din același meci într-un singur pariu. Bonus in cadrul acestui articol este un Bilet in cota 40+, pe evenimente din calificarile in Conference League.

Biletul zilei din fotbal 1 august 2024

Corvinul este singura echipa care isi joaca sansele pentru calificarea in grupele Europa League, in timp ce Craiova si CFR se lupta si ele pentru un loc in grupele Conference. CFR vine dupa un egal cu Neman pe teren propriu, urmat de o infrangere usturatoare in campionat contra Universitatii Craiova. Oltenii, care au trecut in weekend de CFR, au pierdut la Maribor cu 2-0, dupa ce au jucat mai mult de 60 de minute cu un om in minus.

Corvinul Hunedoara joacă în această seară în deplasare contra vicecampioanei Croatiei, NK Rijeka.Partida contează pentru turul doi preliminar al Europa League, manșa retur. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.Meciul dintre Nk Rijeka și Corvinul se joacă de la ora 20.00, și va fi transmis în direct pe DigiSport 2 și PrimaSport 2.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

BONUS bilet in cota 40

JOACA ACUM COTA 2

Continuam cu ponturile si in grupul de Telegram, acolo unde va asteptam intr-un numar mai mare. Suntem peste 10.000 si numarul nostru creste in fiecare zi. Te astept alaturi de cea mai calitativa comunitate de pariori din Romania.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite