Cota 2 Superliga 5 august: pariem pe UTA si Rapid

Cota 2 Superliga 5 august: pariem pe UTA si Rapid / sursa foto Facebook

Cota 2 Superliga 5 august este bazata pe ultimele doua partide ale rundei cu numarul 4 din primul esalon de fotbal al Romaniei:

  • Unirea Slobozia vs UTA Arad (19:00)
  • Rapid Bucuresti vs Sepsi Sf. Gheorghe (22:00)

Ambele partide vor putea fi urmarite in direct pe canalele Digi Sport & Prima Sport, iar casele de pariuri online din Romania ne-au pregatit cele mai interesante promotii. Eu am decis sa optez pentru bonusul de 500 RON al celor de la Betano, inainte de a plasa Cota 2 Superliga 5 august!

✅ Apasa AICI si inregistreaza-te pe platforma celor de la Betano, pentru a incasa 500 RON. Nu trebuie decat sa iti verifici contul si sa efectuezi o prima depunere, ce va fi dublata in scurt timp! ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

Cota 2 Superliga 5 august

Primul duel pe care ne bazam pe biletul nostru este Unirea Slobozia vs UTA Arad, programat la ora 19:00. Nou-promovata a reusit sa se descurce peste asteptari in primele 3 runde, bifand o victorie cu Farul Constanta (scor 1-0) si doua remize cu FCSB si Hermannstadt, 2-2 respectiv 1-1.

Echipa marcheaza cu usurinta, insa la fel de usor incaseaza gol. Contra celor de la Farul, doar ghinionul constantenilor a facut ca Slobozia sa nu primeasca macar un gol.

De partea cealalta, UTA Arad a inceput stagiunea cu un 1-1 in fata Rapidului si a continuat cu un esec la Universitatea Craiova, scor 2-0. Apoi, echipa a revenit din nou pe teren propriu – acolo unde a remizat alb cu Universitatea Cluj.

Surprinzator, UTA evolueaza din nou mai bine in deplasare. Intr-o singura partida disputata departe de casa, trupa pregatita de Mircea Rednic a marcat mai mult decat in doua dueluri acasa.

  • Echipa probabila Unirea Slobozia: Rusu – Medina, Dinu, Pospelov, Serbanica – Lopez, Perianu – Camara, Purece, Aganovic – Afalna
  • Echipa probabila UTA Arad: Iliev – Trif, Benga, Conte, Rapa – Van Dumen, Mihai, Costache – Johana, Ezekiel, Fabry
Cota 2 Superliga 5 august

De la ora 22:00, Rapid Bucuresti se intoarce in Giulesti, dupa esecul in fieful celor de la Petrolul Ploiesti, scor 1-0. Trupa lui Lennon continua sa dezamageasca in acest debut de sezon – iar suporterii si-au pierdut rabdarea, iar atmosfera poate fi una ostila in capitala.

In deplasarea de la Petrolul, Rapid a ramas fara mijlocasul central Gojkovic, cel care a fost eliminat. Cel mai probabil, Papeau ii va lua locul. De asemenea, Cristian Sapunaru este asteptat in primul 11.

In primele doua runde, rapidistii au terminat la egalitate cu UTA Arad & CFR Cluj, asadar suporterii si conducerea iau in calcul doar victoria. Sepsi nu este un adversar de speriat, in ciuda celor 7 puncte obtinute.

Echipa a invins-o la limita pe Poli Iasi, apoi a trecut de Gloria Buzau cu scorul de 2-1, ca pe teren propriu sa incheie la egalitate in fata celor de la Dinamo Bucuresti, scor 1-1.

  • Echipa probabila Rapid: Aioani – Braun, Ignat, Blazek, Sapunaru, Micovschi – Papeau, Kait, Petrila – Burmaz, Jambor
  • Echipa probabila Sepsi: Niczuly – Stefan, Ninaj, Ciobotariu, Otelita – Mino, Alimi, Matei – Kallaku, Coman, Varga
PARIAZA COTA 2 CU 500 RON BONUS!

Am plasat Cota 2 Superliga 2 august la Betano, in prmul rand pentru bonusul excelent de bun venit, in al doilea rand pentru cotele peste medie, iar in al treilea rand pentru Bet Builder – optiunea ce ne-a oferit sansa de a construi propriul pariu la Rapid vs Sepsi!

ACTIVEAZA 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite