Botev Plovdiv vs Panathinaikos – Ponturi pariuri Europa League

Botev Plovdiv vs Panathinaikos - Ponturi pariuri Europa League
Botev Plovdiv vs Panathinaikos – Ponturi pariuri Europa League – Sursa foto: Facebook

Botev Plovdiv vs Panathinaikos – Ponturi pariuri Europa League. Botev Plovdiv si Panathinaikos se intalnesc joi, 1 august 2024, de la ora 21:00, pe “Stadion Hristo Botev” intr-un meci ce conteaza pentru mansa retur a rundei secunde preliminare din UEFA Europa League.

Botev Plovdiv vs Panathinaikos

Pentru a repeta deznodamantul din tur, grecii sunt cotati cu 1.70 de catre operatorul online Betano. Avem o alternativa buna si la goluri, acolo unde primim 1.87 la “peste 2.5”.

Prezentare cote Betano – Botev Plovdiv vs Panathinaikos

Botev Plovdiv vs Panathinaikos - Ponturi pariuri Europa League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Botev Plovdiv

Bulgarii ne-au obisnuit in acest debut de sezon cu partide spectaculoase iar partida din weekend cu cei de la Lok. Plovdiv nu a facut exceptie, terminand la egalitate pe teren propriu in compania acestora, scor 2-2, asta dupa ce au condus in doua randuri pe tabela de marcaj.

In prima mansa, trupa antrenata de Dušan Kerkez nu s-a descurcat deloc rau, chiar daca a pierdut, scor 2-1. Dupa o prima repriza modesta, in partea a doua trupa din Plovdiv a iesit ceva mai bine de la vestiare si a marcat golul prin care spera la calficarea mai departe din acest tur 2.

Pe langa meciul din weekend, “galben-negrii” au mai jucat acasa doar cu slovenii de la Maribor in turul precedent, atunci cand aveau sa ii invinga pe cei de la Maribor, scor 2-1, victorie care i-a si ajutat sa se calificare, in returul din Slovenia terminand la egalitate, 2-2.

  • Echipa probabila: Igonen; Ukaki, Tamm, Conte, Balogiannis; Perera, Eto’o; Akere, Popov, Iliev; Ujah

Panathinaikos

Echipa din capitala Greciei a inceput sezonul competitional chiar contra celor de la Botev Plovdiv, in compania carora au intrat foarte bine in meci, iar dupa primele 45 de minute conduceau deja cu 2-0 dupa golurile marcate de Alexander Jeremjeff si Anastasios Bakasetas.

A fost un debut pozitiv si pentru uruguayanul Diego Alfonso pe banca grecilor. Antrenorul in varsta de 49 de ani a semnat un contract valabil pana in vara anului 2026. Cu siguranta pentru acest sezon are ca obiectiv accederea in grupele Europa League si castigarea titlului in Grecia, acolo unde au o concurenta acerba.

In stagiunea precedenta, “verzii” au terminat campionatul doar pe pozitia a patra, insa s-au revansat in fata fanilor cu succesul din Cupa Greciei, acolo unde s-au impus dramatic in fata celor de la Aris, unicul gol al intalnirii venind in minutul 97.

  • Echipa probabila: Dragowski; Vagiannidis, Schenkeveld, Jedvaj, Mladenovic; Vilhena, Arao; Tete, Bakasetas, Djuricic; Jeremejeff

Botev Plovdiv vs Panathinaikos

Privind rezultatele celor de la Botev din debutul de sezon, pot spune ca ma astept sa vedem si astazi un meci cu goluri, avand in vedere ca favorita dublei, Panathinaikos a aratat si ea ceva slabiciuni in plan defensiv in partida tur. Asadar, cota de 1.55 oferita la “Ambele echipe inscriu sau peste 2.5 goluri” mi se pare o optiune excelenta aici.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite