Trnava vs Sarajevo – Ponturi pariuri Conference League

Trnava vs Sarajevo - Ponturi pariuri Conference League
Trnava vs Sarajevo – Ponturi pariuri Conference League – Sursa foto: Facebook

Trnava vs Sarajevo – Ponturi pariuri Conference League. Returul dintre Trnava si Sarajevo din turul 2 preliminar UEFA Conference League este programat sa se dispute miercuri, 31 iulie 2024, cu incepere de la ora 21:30, pe “City Arena Trnva”.

Trnava vs Sarajevo

Primele doua meciuri ale slovacilor s-au incheiat in “X”, iar un astfel de pronostic astazi ne-ar aduce un profit de 3 ori mai mare. Spartak este vazuta usor favorita de catre agentiile de pariuri online care le atribuie o cota de 2.18 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Trnava vs Sarajevo

Trnava vs Sarajevo - Ponturi pariuri Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Trnava

Spartak a inceput sezonul actual cu doua rezultate de egalitate, ambele indicand acelasi rezultat 0-0. Primul duel a fost cel din Bosnia& Hertegovina, acolo unde aproape ca nu au contat din punct de vedere ofensiv daca tinem cont ca niciunul dintre cele 6 suturi trimise spre poarta nu a prins spatiul portii.

In prima etapa de campionat s-au intalnit cu cei de la Trencin, pe teren propriu, iar in jocul lor s-a remarcat un progres, desi trupa pregatita de Michal Gašparík nu a izbutit sa concretizeze acest lucru si pe tabela de marcaj. Stagiunea trecuta au incheiat-o pe pozitia a treia, cu 57 de puncte, la doar unul singur de echipa ce a terminat pe 2, Dun. Streda.

Dupa bine de 5 sezoane, anul trecut formatia slovaca a revenit in grupele unei competitii europene, chiar aici in UEFA Conference League, unde au facut parte dintr-o grupa cu FC Nordsjaelland, Fenerbahce si Ludogorets, pe care au incheiat-o insa pe ultimul loc, cu un punct.

Sarajevo

“Bordo-bjeli” se pot declara nemultumiti de rezultatul primei manse pe care au controlat-o din toate punctele de vedere, insa nu acolo unde conteaza cel mai mult, adica pe tabela de marcaj. Atat posesia, 57%, cat si numarul ocaziilor a fost clar de partea lor, 14 la 6.

Formatia bosniaca a fost nevoita sa evolueze si in primul tur din UEFA Conference League, acolo unde s-au duelat cu kazahii de la Aktobe. Au trait cu mari emotii calificarea, asta dupa ce in tur castigase in Kazakhstan 0-1, in retur, acestia au izbutit sa duca meciul la penalty-uri, acolo unde echipa din capitala Bosniei s-a dovedit a fi mult mai inspirata.

Remarcam faptul ca este o imbunatatire fata de parcursul pe care l-au avut in editia anterioara, atunci cand bosniacii au parasit competitia inca din turul 1, cand erau elimianti de echipa georgiana Torpedo Kutaisi in urma loviturilor de departajare.

Trnava vs Sarajevo

Trnava vs Sarajevo. Ma astept la o intalnire echilibrata in care cele doua echipe nu cred ca isi vor asuma foarte multe riscuri, iar daca nu vom asista la o deschidere scor rapida cred ca partida are sanse foarte bune sa se duca catre un rezultat de egalitate. Totusi, am ales sa mizez pe un pronostic ceva mai “safe”, de “sub 2.5 goluri” pentru care avem o cota destul de buna ce merita pusa pe biletele noastre de astazi.

Sub 2.5 goluri @ 1.62

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite