Petrocub vs APOEL Nicosia – Ponturi Pariuri Champions League

Petrocub vs APOEL Nicosia
Petrocub vs APOEL Nicosia (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Petrocub și APOEL Nicosia este una programată să se joace marți seara, de la ora 20:00, aceasta contând pentru manșa a doua din turul al doilea al preliminariilor Champions League, urmând să se dispute pe Stadionul Zimbru din Chișinău.

Petrocub vs APOEL Nicosia – Cote Unibet

Petrocub vs APOEL Nicosia – Cote Unibet

Agențiile de pariuri anticipează o confruntare extrem de echilibrată, majoritatea înclinând ușor balanța spre formația gazdă, cum este cazul și celor de la Unibet, care oferă o cotă de 2.65 pentru un succes al acesteia și o cotă de 2.85 pentru victoria oaspeților.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Petrocub vs APOEL Nicosia

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Petrocub

Din punct de vedere al valorii este sub nivelul adversarei sale, fiind de asemenea depășită în mod clar și la capitolul experiență, însă, cu toate acestea, pornește ca favorită la casele de pariuri, urmând ce-i drept să beneficieze de avantajul propriului teren, unde poate profita de sprijinul fanilor.

Campioana Moldovei are planuri mari în acest sezon, visând la prima calificare în grupele unei competiții europene, având șanse destul de bune, fiind nevoită să depășească încă un tur pentru a-și asigura minim calificarea în Conference League.

Cei de la Petrocub au început aventura europeană în acest sezon din primul tur al preliminariilor Champions League, trecând de Ordabasy, campioana Kazakhstanului, impunându-se la scor minim în dublă manșă, pierzând însă apoi cu APOEL, urmând să aibă o misiune complicată în privința calificării în turul al treilea.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Smalenea; Bors, Mudrac, Douanla; Jardan, Lungu, Abagna, S Platica; Ambros, M Platica, Puscas

APOEL Nicosia

Cu un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, cel puțin pe hârtie, ne-am fi așteptat ca APOEL Nicosia să înceapă ca favorită în acest duel, mai ales că are și mult mai multă experiență europeană, însă nu este cazul, urmând să aibă o misiune dificilă, jucând în deplasare.

Ciprioții nu au mai prins de cinci ani grupele unei competiții europene, mai exact din 2019. De atunci, aceștia au atins play-off-ul de trei ori, pierzând de fiecare dată, cu Slovan Liberec în Europa League, în 2020, dar și cu Djurgarden și Gent în Conference League, în 2022 și 2023.

Anul acesta, trupa lui David Gallego a început direct din turul al doilea al preliminariilor Champions League, având parte de un start bun, în primul joc impunându-se la scor minim cu Petrocub, luând prima șansă la accederea în runda a treia, ce i-ar asigura participarea în grupele Conference League.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Belic; Susic, Petrovic, Cipriano, Quintilla; Ndongala, Tejera, Kostadinov; Donis, Drazic, Marquinhos

Ponturi Petrocub vs APOEL Nicosia

Chiar dacă ciprioții au un mare plus de valoare, considerăm că această partidă este una complicată, deschisă oricărui rezultat, de aceea vom evita pariurile pe soliști. Petrocub este obligată să joace la victorie, în timp ce APOEL va căuta să își apere avantajul minim obținut în tur, așa că așteptăm un duel pe cinste, cu minim două reușite, de aceea vom paria în consecință.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.41

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite