Maroc U23 vs Irak U23 – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Maroc U23 vs Irak U23
Maroc U23 vs Irak U23 (sursa foto – facebook.com)

Marți seara, cu începere la ora 18:00, reprezentativele Marocului și Irakului se vor întâlni la Nice, pe Allianz Riviera, într-o partidă ce contează pentru runda a treia din cadrul grupelor turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice.

Maroc U23 vs Irak U23 – Cote Unibet

Maroc U23 vs Irak U23 – Cote Unibet

Fiind una dintre cele mai puternice naționale de la turneu, dar și mult peste nivelul adversarei sale, era de așteptat ca reprezentativa Marocului să pornească cu prima șansă la casele de pariuri. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.47, în timp ce Irakul are cota 6.75 la victorie.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Maroc U23 vs Irak U23

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Maroc U23

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, are al patrulea lot ca valoare între naționalele calificare la Jocurile Olimpice, fiind după Spania, Franța și Argentina, de altfel, principalele favorite la câștigarea medaliei de aur.

Africanii au avut parte de un start perfect la turneul din Franța, în primul joc dând piept cu Argentina, campioana din 2004 și 2008. Aceștia s-au impus in-extremis, câștigând cu 2-1, într-un meci în care argentinienii au egalat la ultima fază, golul fiindu-le anulat în manieră controversată, după o oră.

În runda a doua, reprezentativa Marocului a avut o șansă foarte bună la calificarea în sferturi, jucând cu Ucraina, cu care au pierdut însă, în ciuda faptului că a jucat mai bine de o oră în superioritate numerică, astfel că stă la mâna ultimului meci din grupe.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Mohamedi; El Ouahdi, Boukamir, Azzouzi, Hakimi; Targhalline, Richardson, El Khannouss; Ezzalzouli, Seghir, Rahimi

Irak U23

Vorbim de cea mai slabă națională de la turneu, cel puțin din punct de vedere al valorii, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră clară în această confruntare, urmând ce-i drept să aibă o misiune extrem de complicată.

Irakienii visează totuși la sferturi, având nevoie de un succes în acest duel. În prezent, aceștia ocupă ultimul loc în grupă, fiind la egalitate de puncte cu celelalte trei echipe, având însă cel mai slab golaveraj, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Reprezentativa Irakului a debutat la turneul din Franța cu un succes foarte important, învingând Ucraina cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1. Nu a mai reușit să producă însă surpriza în meciul din etapa a doua, pierzând clar cu Argentina, scor 1-3.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Hassan; Al-Reeshawee, Tahseen, Ojaimi, Saadon; Saad, Bayesh, Jasim; Amyn, Mohammed, Hussein

Ponturi Maroc U23 vs Irak U23

După cum menționam, reprezentativa Marocului este mai valoroasă, aceasta având de asemenea și un plus de experiență, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Cum victoria îi asigură prezența în sferturi, ne așteptăm să dea totul pentru a se impune, așa că mizăm pe un succes al său, la o cotă de 1.47 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Maroc U23 câștigă @ Cota 1.47

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite